Geurwaxjes

Geurwaxjes

Hoe fijn is het als je de kamer binnenloopt en de hele kamer ruikt heerlijk naar parfum (maar dan gelukkig niet zo sterk wanneer je 10x geprayt hebt)? Ik heb echt iets leuks ontdekt namelijk: Geurwaxjes maar dan in je favoriete parfum.

Bij mij in de buurt heb je een winkeltje waar ze zelf hun geurwaxjes maken en mixen met parfum. Hoe leuk is dat?! Zo’n waxje zou het ongeveer 8 uur lang uit moeten houden in een geurbrander en oh, wat is het lekker!

Het leuke is ook dat ze een eigen webshop hebben, dus je hoeft er niet speciaal voor naar Zaandam te reizen!

Geurwaxjes

In de eerste instantie lijkt het heel lastig om de geurwax uit de verpakking te halen maar het enigste wat je hoeft te doen is de dop eraf halen en op zijn kom te zetten en de geurwax valt er al uit. Deze smelt vrij snel wanneer je het in de geurbrander legt met een waxinelichtje eronder!

Ik moet eerlijk zeggen dat als ik langer in de kamer blijf dat ik de geur niet meer echt opmerk, maar als ik dan van buiten naar binnen loop is het wel weer duidelijk aanwezig.

Eén zo’n geurwax kost €0,50, waar je 8 uur lang plezier aan beleefd! Ja, ik vind het een heel leuk concept, helemaal omdat zo’n Yankee Candle soms net even buiten mijn budget ligt voor een kaars… Ik denk echter wel als ik ooit een Yankee Candle heb gekocht dat dat mij ook niet meer uit zal maken, haha!

Share:

3 Reacties

  1. 13 juni 2015 / 11:29

    Oh ik hou altijd zo van dit soort dingen! Ik doe het eigenlijk zelden, omdat ik altijd bang ben dat het toch slecht is voor je longen en kankerverwekkend is haha, maar het ruikt wel altijd zo lekker! Ik had er pas een setje ergens gekocht en oh die geur was echt heerlijk! en 50 cent is helemaal niet duur trouwens!

  2. 14 juni 2015 / 19:31

    Mooie foto! Ik heb nog nooit geurwaxjes gebruikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me