Gerard Cosmetics hydra matte liquid lipstick in ‘Serenity’

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick

Serenity is een liquid lipstick in samenwerking met MannyMUA (een bekende YouTuber uit Amerika) van Gerard Cosmetics. Als vaste kijker was ik erg niewsgierig geworden en bovendien had ik niet eerder kennis gemaakt met een liquid lipstick. Wat ik wel weet is dat ik meer liquid lipsticks wil! Al benieuwd naar de swatches?

Let’s be honest: de verpakking voelt best wel cheap aan. Wat ik wel leuk vind is dat de tube matte is gemaakt, net zoals de lipstick. De lipstick droogt in enkele minuten mooi matte op en ik moet zeggen, deze voelt niet oncomfortabel! Ik draag deze liquid lipstick echt graag!

De sponsapplicator is eigenlijk wél even wennen. Je moet het niet opsmeren als je haast hebt want 1. het product blijft goed zitten en 2. je kan nogal snel uitschieten. Maar bij enigszins wat geduld kan je er wat mooiere en strakkere lijnen mee ’tekenen’.

De kleur had ik wel lichter verwacht bij het opzoeken van swatches. Desondanks ben ik wel echt tevreden met de kleur, want ik vind ‘m echt super tof.

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick

De liquid lipstick heb ik voor €11,70 gekocht bij BeautyBay samen met de Anastasia Dipbrow. Bij BeautyBay kan je vanaf €45,- met PayPal betalen (of je besteld gemakkelijk met een prepaid creditcard). Bij The Make-up Spot verkopen ze sinds korte tijd ook Gerard Cosmetics, deze zijn echter wel wat prijziger. Gerard Cosmetics hydra matte liquid lipsticks zijn beschikbaar in 14 kleuren.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Delen:

16 Reacties

 1. 14 april 2016 / 08:54

  Ik vind het een hele mooie kleur, ik wil dit merk toch ook wel eens gaan proberen!

  • Shiralee
   Auteur
   15 april 2016 / 10:29

   Bevalt me echt super goed! Maar wil ook nog dolgraag ColourPop en Anastasia proberen, haha.

 2. 14 april 2016 / 10:00

  Paypal lukt mij gewoon niet om te gebruiken. Mooie kleur en de finish vind ik ook heel mooi. Hij staat je. De sponsapplicator daar wen ik nooit aan.

  • Shiralee
   Auteur
   15 april 2016 / 10:29

   Ahhhh hoe kan dat? Thanks! Ja dat is wel even wennen idd, no rush, dan gaat het wel stukke beter!

 3. 14 april 2016 / 10:39

  Wauw. Hij is zo mooi. Hij staat je echt geweldig! Nu wil ik ‘m ook maar ben bang dat ‘ie mij heeel anders staat.

 4. 14 april 2016 / 11:58

  Wat een mooie lipkleur =)
  Hij staat je goed !
  Liefs Jorinda

 5. 14 april 2016 / 14:10

  Prachtige kleur meid staat je heel erg mooi en toffe wimpers ook!
  Zelf heb ik angel cake en spring nog wat van gerard cosmetics!

 6. 15 april 2016 / 10:46

  Prachtige kleur en het staat je zeker goed. Again een dikke wow voor je wimpers!

 7. 15 april 2016 / 17:11

  Wauw wat een mooie kleur! En fijn dat hij zo goed blijft zitten 🙂

 8. 17 april 2016 / 13:35

  Wow hij staat je echt heel goed! Mooi kleurtje. -x-

 9. 17 april 2016 / 20:27

  Oh wauw dit is echt een hele mooie look en de lipkleur staat je super goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me