Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick in Ecstasy

Gerard Cosmetics Ecstasy

De liquid lipsticks van Gerard Cosmetics behoren zeker wel tot één van mijn favorieten liquid lip formula’s! Naast Serenity heb ik daarom nu ook Ecstasy – een paarse kleur met neutrale ondertoon.

Gerard Cosmetics Ecstasy

De Hydra-Matte Liquid Lipsticks zijn vloeibare, hydraterende lipkleuren met een matte finish. Hij droogt mooi matte op en blijft gedurende de dag goed zitten. Enkel wat bijwerken, maar dat moet je bij iedere lipstick wel. Het bijwerken gaat overigens prima en ik krijg geen nare velletjes of barsten in tegenstelling tot de ColourPop Ultra Matte Liquid Lips.

Gerard Cosmetics Ecstasy

De bekende lipgloss applicator. Niets op aan te merken, werkt prima maar is wel iets aan de grote kant. De inhoud van het product bevat maar 0.75ml, dat is onwijs weinig in vergelijking met Jeffree Star (5.6ml) of Kat Von D (6.5ml).

Gerard Cosmetics Ecstasy

En dan de kleur, want ohhh, I love it! Zelf heb ik ook Kat Von D in Ayesha (review volgt), dit is ook een paarse kleur maar een stuk koeler van kleur dan Ecstasy. Daarmee vind ik Ecstasy gelijk meer een ‘everyday proof’ kleurtje.

Gerard Cosmetics Ecstasy

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick in Ecstasy is verkrijgbaar voor €20,- bij The Make Up Spot en voor €13,30 bij BeautyBay. Het product bevat weinig inhoud waardoor de prijs hoog ligt. De kwaliteit van deze liquid lipsticks zijn daarentegen wel ontzettend fijn.


Gerard Cosmetics is cruelty free.

GC Hydra Matte Liquid Lipstick in Ecstasy
 • Comfort
 • Pigmentatie
 • Houdbaarheid
 • Applicatie
 • Verpakking
4.9

Samenvatting

Wederom weer een prachtige en toch draagbare kleur met een fijne formule. De lipstick droogt matte op maar vrijwel niet uit, in tegenstelling tot de ColourPop Ultra Mattes.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

4 Reacties

 1. 18 mei 2017 / 10:23

  Wat een geweldige kleur is dit, ik heb er ook al vijf en kan er geen genoeg van krijgen. Ik vind ze echt heerlijk zitten en ze blijven perfect zitten

 2. Britt
  18 mei 2017 / 11:13

  Een hele bijzondere kleur, hij staat je prachtig!

 3. 19 mei 2017 / 17:19

  Oooh super mooi! Ook hoe je hem combineert!!

 4. 20 mei 2017 / 13:48

  Deze kleur staat jou echt wonderbaarlijk goed! Wat een mooi product.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me