FOTD #9 | Tweede kerstdag

Anastasia Self-Made palette

Een van de leukste dingen om te delen vind ik toch denk ik echt wel de looks! Ik vind het zo ontzettend leuk om te maken en ik merk ook dat ik er steeds beter in word en krijg hierdoor ook een te groot verlanglijstje (ook betreft fotografie want omg – dit winterlicht is een drama). Het is eigenlijk niet normaal meer… haha! Met tweede kerstdag ben ik eigenlijk even de stad in geweest, omdat ik op zoek ben naar de juiste Anastasia dipbrow kleur, en die heb ik eindelijk gevonden, yay (en geloof me dit was een hele zoektocht).

Anastasia Self-Made palette

Het is de kleur caramel geworden! Deze heb ik besteld via Beautybay omdat deze aanzienlijk goedkoper is (€17,80 vs. €29,95) en ik kan niet wachten tot deze binnenkomt! Het maakt je looks helemaal af, ik vind het buitengewoon prachtig, haha.  Het cream contour palette wil ik ook heel graag proberen, maar denk dat ik eerst voor de Morphe Brushes variant ga omdat 1) ik weet niet of het mooi is en 2) het is een stuk goedkoper + er zitten meer kleuren in en is zelfs lichter van kleur, maar dat heeft verder niets met deze look te maken. :’)

Anastasia Self-Made palette
Anastasia Self-Made palette

Bij het nabewerken van de foto’s probeer je zo dicht mogelijk bij je eigen huidskleur te blijven en gezien het weer buiten echt shit is qua belichting vind ik het altijd een beetje lastig te corrigeren, helemaal omdat je het zo realistisch mogelijk wilt houden.

Ogen
Urban Decay primer potion
Anastasia Self-Made palette
Miss Sporty The Miaoww eyeliner
Anastasia Dipbrow in ‘Caramel’
YSL Volume Effet Faux Cils mascara

Gezicht
MAC Studio Fix NW13 foundation
Collection concealer in 01 fair – review
MAC Blot powder pressed – review
MAC Blush in ‘Warm Soul’

Lippen
KIKO 01 Lusty Peony pencil & lipstick – review

Wat voor een make-up hebben jullie gedragen tijdens de kerstdagen?

signature♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

12 Reacties

 1. Anne-Marèl
  26 december 2015 / 18:19

  Ziet er mooi uit meis, fijne kerst nog!

 2. 27 december 2015 / 13:53

  Prachtige look en foto’s weer. Hoop dat je een fijne kerst hebt gehad/

 3. 27 december 2015 / 20:54

  Ja het winterlicht is een drama, softboxen, ringlampen ugh, waar groeit een geldboom? Heel herkenbaar dus. Je hebt toevallig al op mijn blog gezien wat ik droeg qua make-up en kleding dus dat hoef ik niet meer te vertellen;) Ik ben de laatste tijd toch mijn catrice browpowder zat, maar ik vind anastasia best prijzig..

  • 28 december 2015 / 08:34

   Ja echt hoor! Helemaal als je jezelf gaat vergelijken -_- beter niet doen dus haha! Klopt inderdaad, voordat je iets aanschaft moet je ook wel echt zeker zijn van de kleur want dat is ook best een opgave (bij mij in ieder geval). Maar de dipbrow houdt als het goed is ook wel lang, dus ben benieuwd hoe deze mij gaat bevallen haha. Zal wss ook nog wel even oefenen zijn :’)

 4. 27 december 2015 / 22:41

  Een hele mooie look heb je gemaakt meid! een liefdevol 2016!

 5. 28 december 2015 / 16:31

  Super mooi! Eyeliner zit heel netjes! Zelf heb ik qua ooglook iets met bruinroodgoud gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me