FOTD #6 | Blue tones

FOTD #6 | Blue tones

Blauw is een kleur waarvan ik vind dat het mij eigenlijk niet staat, maar die blauwe tinten in mijn Morphe 35U oogschaduwpalette zijn ZO. ERG. MOOI. dat ik er eigenlijk wel iets mee moest doen. Een look dat ik eigenlijk wel zeer geslaagd vind geworden! Oh, en een mooie eyeliner in de waterlijn. Ik wil meer gekleurde eyeliners, haha. De kwast heb ik wat nat gemaakt, dat zorgt er voor dat de kleuren nog mooier en intenser er uit komen te zien. I like.

fotd_bluetones005
fotd_bluetones004
fotd_bluetones003
fotd_bluetones002

Ogen | Urban Decay primer potion, Morphe 35U oogschaduwpalette, Bourjois metallic eyeliner 54 Blue clinquant, Essence Easy 2 Use eyeliner penMAC Toasted Blonde, Max Factor Clump Defy

Gezicht | Vichy Idéalia BB crème, Collection concealer, MAC Blot Powder pressed, Urban Decay Naked on the Run blush + bronzer, The Balm Mary-Lou Manizer

Lippen
| Make-up Studio Durable Lip Fluid & Gloss 08

Share:

9 Reacties

 1. 28 september 2015 / 16:15

  Wow je oogkleur is prachtig zo!
  -anders ook wel maar je begrijpt wat ik bedoel-
  een erg gedurfde look maar je kunt het zeker hebben!

 2. 29 september 2015 / 17:50

  Het is net een kunstwerk, ik blijf maar kijken. Heel mooi.

 3. 30 september 2015 / 14:00

  Wauw je look is heel mooi en het staat je ook heel mooi! Ik hou sowieso wel van blauwe oogschaduw, maar ik doe er eigenlijk zelden iets mee haha. Ik moet sowieso weer is looks gaan maken, hierdoor begint het weer te kriebelen!

 4. 4 oktober 2015 / 22:38

  Wauw, echt heel erg mooi! Prachtige foto’s ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me