FOTD #5 | First look, Morphe 35u Shimmer oogschaduws

FOTD #5 | First look, Morphe 35u Shimmer oogschaduws

Hoi hoi! Het is weer tijd voor een nieuwe Face of the Day, en ik heb eindelijk een kleurenpalette aangeschaft, en niet zo maar een. Als ik je al een beetje nieuwsgierig heb kunnen maken lees dan snel verder!

Het palette dat ik heb aangeschaft is namelijk de Morphe 35U Shimmer palette en I’m in love. <3 De pigmentatie en de kleuren zijn werkelijk fantastisch. Als je wat meer wilt gaan spelen met kleur raad ik je echt aan dit palette aan te schaffen omdat het in vergelijking met wat je er voor krijgt echt een koopje is.

fotdfirstlookmorphe35u-4

Dit is ‘m dan! Ik moet er wel bij vertellen dat de kleuren wel feller zijn dan op de foto. Maar ik beloof jullie dat jullie nog veel meer looks van mij gaan zien waarbij ik dit palette zal gebruiken! Oh ja, het palette heb ik gekocht bij Boozyshop voor €23,49. Dan nu op naar de look…

fotdfirstlookmorphe35u-1
fotdfirstlookmorphe35u-2
fotdfirstlookmorphe35u-3

Ik heb er voor gekozen om de derde en vierde kleur op de onderste rij als basis te gebruiken, en als highlighter de 6e kleur (ook van de onderste rij). Aan mijn onderste wimperrand heb ik dezelfde kleur paars gebruikt en als extra eyeliner heb ik er voor gekozen om een oranje kleur te pakken (de meest rechter van de tweede rij). Weer eens wat anders dan een zwarte of bruine eyeliner!

Verder draag ik op mijn gezicht

Gezicht / Smashbox Color Correcting primer, MAC NW13 foundation, Collection concealer, Urban Decay Afterglow blush in Fetish, Mary-lou Manizer highligter, The Body Shop Honey Bronze powder 02, MAC Blot Powder Pressed

Ogen / Urban Decay primer potion, Morphe brushes 35U Shimmer palette, Max Factor Clump Defy mascara, MAC Toasted Blonde wenkbrauwgel

Lippen / Catrice 390 On the Pink Side of Life, Mary-lou Manizer highlighter

Share:

8 Reacties

  • 1 september 2015 / 21:17

   Wat een leuke reactie! Dankjewel! Ik kan dat zeker wel regelen, ik zet het op mijn to-do list. 😉 x

  • 1 september 2015 / 21:18

   Ja hé! Het is net even wat anders dan ander. Ik merk dat ik de eyeliner vaak ook nat aanbreng met het palette, mijn idee is dat de kleur dan toch mooier uit komt icm met zo’n eyeliner!

 1. 1 september 2015 / 19:40

  Wauw best wel gewaagde look, maar hij staat je echt heel goed!

 2. 2 september 2015 / 19:50

  Mooi oranje! Ik vind het gewaagd maar erg mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me