FOTD #4 | Everything Urban Decay

FOTD #4 | Everything Urban Decay

Hi allemaal! Vandaag was ik spontaan bij de Ici Paris XL beland op de Kalverstraat… Nou 3x raden wat daar is gebeurd, haha. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik alleen naar huis zou gaan met de Primer Potion en een blush (wat ik uiteindelijk ook gekocht heb), en toen werd ik helemaal opgemaakt door een hele aardige meid, Kelly! Thanks nog!

fotdeverythingud1

Allereerst vroeg ik of ze een foundation bij mij aan wou aanbrengen. Helaas waren de testers er niet meer van de lichtste kleur dus besloot ze de Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation aan te brengen in de kleur Fair Neutral. Ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur foundation want helaas, ook de MAC NW13 vind ik geen perfecte match. Maar…. ik moet zeggen dat ik eigenlijk blij verrast ben met deze poeder, het sluit perfect aan met mijn nek én het verbergt mijn roodheden, dus misschien wel een vervanger voor mijn MAC en liquid foundation? 😉

fotdeverythingud2

Ik wou ontzettend graag de Afterglow Blush testen in de kleur Fetish, aangezien ik eigenlijk maar 1 échte mooie blush in mijn stash heb en dat is Warm Soul van MAC en oh, wat vind ik deze blush mooi!

Ook vroeg ik, aangezien het eigenlijk best gezellig en rustig was, of ze een ooglook voor mij wou maken met paarse tinten en losse oogschaduws. In vorige blogposts vertelde ik dat ik eigenlijk alleen maar in het bezit ben van nude oogschaduw palettes, en ik voel gewoon dat ik aan verandering toe ben en meer wil experimenteren met make-up.

fotdeverythingud4

Als finishing touch kreeg ik de lipstick Rapture opgesmeerd, die helaas op deze foto’s al aardig is vervaagd (maar het is wel het resultaat na het eten van een warme wafel met nutella waarvan ik dus ook helemaal onder zat, een ijsje van van der linden en een groot glas water).

Ogen
Primer potion
Eyeshadows / Rockstar, Desperation, Sin, Naked
Subversion lash primer
Perversion mascara

Gezicht
Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation – Fair Neutral
Afterglow blush – Fetish
Setting spray – All Nighter

Lippen
Ozone lippotlood
Rapture lipstick

Alle benoemde producten zijn van het merk Urban Decay

Share:

6 Reacties

 1. Jen
  22 augustus 2015 / 08:10

  Prachtige kleuren ,het staat je super, mooie warme kleuren, zelf heb ik de limited edities en ik ben er helemaal weg van 😍

  • 23 augustus 2015 / 19:02

   Wat leuk zeg! Urban Decay vind ik tot nu echt een fijn merk en ben blij dat het nu in Nederland te koop is 😀

 2. 22 augustus 2015 / 09:07

  Erg mooie look zeg! mooie kleuren.

  • 23 augustus 2015 / 19:01

   Dankjewel! Paarse tinten staan echt heel mooi bij groene ogen! 🙂

 3. 25 augustus 2015 / 10:23

  Wow, wat een mooie kleur oogschaduw. Staat je goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me