FOTD #10 | 13 maart

FOTD #10 | 13 maart

Mijn eerste oogschaduwpalette die ik jaren geleden heb aangeschaft bij ELF gebruik ik nog regelmatig met veel plezier. Het zijn allemaal neutrale tinten met matte en shimmer pigmenten. Qua pigmentatie is het echt een prima palette, helemaal qua prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb wel bij MAC, Makeupgeek en Anastasia Beverly Hills een verlanglijstje gemaakt met losse oogschaduws die ik graag wil hebben voor het samenstellen voor mijn eigen Z palette. <3

fotd13maart16_003

BASE

Als primer gebruikte ik de Nivea Aftershave Balsem, deze breng ik aan met een platte foundationkwast omdat anders mijn handen vies en plakkerig worden. De primer breng ik vrijwel direct aan nadat ik mijn dagcrème heb gebruikt om enige huidschilfers te verminderen. Ik gebruikte de Urban Decay Naked Skin foundation in de kleur 0.5, waar binnenkort een review over komt. Ik heb ook iets nieuws uitgetest: een color corrector! Of nou ja, ik gebruikte een oranje lippenstift in plaats van een concealer, hier wil ik later nog een uitgebreid artikel aan weiden maar wat ik wel kan verklappen is dat oranje tinten blauwe tinten doet neutraliseren. Ik heb best last van donkere kringen en ik ben er vervolgens met de Urban Decay Naked Skin concealer in fair neutral overheen gegaan. Van de oranje kleur is niks meer te zien en de huid onder mijn ogen ziet er ook mooier uit!

Ik gebruikte de St. Lucia contouring blush en bronzing powder van ELF om mee te shapen en meer kleur in mijn wangen te brengen. Ik poederde het geheel af met mijn nieuwe Laura Mercier translucent powder waar binnenkort ook een review van online komt! Als highlighter heb ik de Mary-Lou manizer aangebracht van theBalm.

Wenkbrauwen zijn gedaan met de dipbrow van Anastasia Beverly Hills in de kleur caramel.

fotd13maart16_001

EYES

Als oogschaduwbasis gebruikte ik de Urban Decay primer potion en het ELF palette waar ik eerder in deze blogpost al wat over vertelde. Op het bewegend ooglid ben ik met een wit potlood van Essence erover heen gegaan. Deze vervolgens weer uitgeblend een van de lichtste kleuren uit het ELF palette. Eyeliner op de onderste wimperrand is de kleur Isla in het ABH self-made palette. Voor mijn eyeliner op de bovenste wimperrand gebruikte ik de Miss Sporty Miauww eyeliner. Mascara is van YSL.

LIPS

Op mijn lippen draag ik de kleur Lusty Peony van KIKO.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

5 Reacties

 1. 14 maart 2016 / 09:56

  Samenstellen voor eigen Z palette dat lijkt mij ook wat. Al vraag ik mijzelf wel af waarom ik zoveel palette wil? Is dit niet genoeg. 😉 Veel mensen gebruiken Nivea Aftershave Balsem. Het maakt mij benieuwd. Mooie look heb je gemaakt. Leuk groen.

 2. 14 maart 2016 / 16:22

  Mooie wing en ik heb al een aantal z palette’s die ik heb samengesteld, just love it!

 3. 16 maart 2016 / 14:09

  Wat een prachtige look is dit zeg. Ik vind de lipstick die je op hebt echt geweldig!

 4. 17 maart 2016 / 11:43

  Z palettes zijn zo fijn! Anastasia oogschaduws zijn zo duur 🙁 Makeup geek vind ik dan heel fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me