FACE OF THE DAY | UD Full Spectrum

Full Spectrum

Eèn van de leukste artikelen om te delen vind ik toch echt wel de Face of the Days en daarom doe ik deze ook veel te weinig. No excuse. Vandaag deel ik een look die ik heb gemaakt met het Urban Decay Full Spectrum palette (review komt nog, ik moet nog steeds swatch foto’s maken, aiii – ook geen excuus trouwens) maar wat een fantastisch palette is dat zeg! De kleuren zijn echt tof en je kan er zo veel kanten mee op, bovendien ook compleet anders dan mijn Morphe 35U palette. Me like!

De laatste tijd probeer ik mijn focus ook wat meer te leggen op Instagram waarbij ik mijn (oog)looks deel. Voorheen zat ik er altijd mee dat de kleuren nooit overeen kwamen met wat ik in het echt zie en door Photoshop is dat nu wel, en *eeeek*, ik ben zo blij! Ik zie echt vooruitgang en laat bewust ook al mijn oude Instagram posts staan, want tja, niet iedereen begint bij perfectie, toch?

Ik mag dan wel niet de meeste volgers hebben (200, lol), maar als je het leuk vind om te doen, wat houd je dan nog tegen? We leven in een wereld waar iedereen continu strijd tegen elkaar. Een beetje competitie en motivatie is goed, maar tot hier en niet verder. Het moet wel realistisch blijven en je moet er zelf niet aan onderdoor gaan, iets waar veel wel last van hebben in het social media tijdperk. Ik heb mij zo ook afgevraagd “waarom heb ik niet meer volgers, ben ik niet goed genoeg?” “wat hebben zij wat ik niet heb?” en soms denk ik dat nog steeds… Maar weet je, dan maar niet. Het is leuk als je het hebt, maar het allerbelangrijkste is, is dat je er zelf plezier uit haalt. Zo houd je het het ook het langste vol! Als je maar dichtbij jezelf blijft.

Full Spectrum

Dan over naar de look. Soms ben ik blij met een look, en soms ben ik ook trots op een look. En nah, trots was ik op deze, haha. De laatste tijd heb ik niet veel gezichtsmake-up meer gedragen maar wauw, ik was even vergeten hoe leuk en mooi het is om te doen. Het is ook net hoeveel tijd ik over heb hoor, want ik blijf ’s ochtends liever langer in mijn bed liggen (7 uur opstaan, valt wel mee, maar toch!) dan dat ik bezig ben met mijn make-up. Make-up is echt iets waar ik lekker voor wil zitten omdat ik het leuk vind om te doen, niet omdat het een verplichting is. Soms voel ik me wel onzeker zonder make-up maar kies er daarom bewust voor om dan ook zonder make-up de deur uit te gaan.

Full Spectrum

OK. Let’s talk details! Op mijn lippen draag ik de kleur Ayesha van Kat von D (komt ook nog een artikel over) met daaroverheen Serenity van Gerard Cosmetics. Ayesha is paarse liquid lipstick met een wat koelere ondertoon en stond dus totaal niet bij mijn ooglook. Yikes. Je kan lipsticks dus ook gewoon combineren, en daaruit kwam deze kleur.

Voor gezichtsmake-up draag ik de NYX Hydra Touch Primer met Niacinamide met daaroverheen de Urban Decay Naked Skin Foundation in 0.5. De kleur is mooi, maar de foundation ligt te veel op de huid en dat vind ik dus echt niet mooi. Gelukkig valt het alleen op van dichtbij en hebben veel mensen hier last van bij een droge huid. Misschien helpt het om foundation te mengen met een druppel olie? Ik ga het eens testen.

Onder mijn ogen draag ik de Naked Skin Concealer in Fair Neutral. Een goede, lichte concealer maar het trekt echt wel in de lijntjes hoor. Maar die hoop had ik allang al opgegeven.

Full Spectrum

Mijn concealer onder de ogen set ik altijd met Laura Mercier translucent poeder samen met mijn kin. Als contour gebruikte ik de NYX blush in Taupe en voor blush mengde ik Amaretto en Pamplemousse uit het BECCA x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette. De highlighter valt een beetje weg op de foto, maar hiervoor gebruikte ik ook een subtiele hoeveelheid van Champagne Pop.

Full Spectrum

Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik mijn geliefde Anastasia dipbrow in Caramel. En voor mijn oogmake-up heb ik alleen kleuren gebruikt uit het Urban Decay Full Spectrum palette.

Transitiekleur – Seize. Crease – Alchemy. Outer V – Delirious en Platonic. Ooglid – Warning. Ooglid (binnen) – Delirious. Inner corner – Warning. Onder mijn ogen – Platonic en Seize.

In mijn waterlijn draag ik een kohl potlood van KIKO. Deze vind ik niet echt fijn en heb nog steeds geen potlood gevonden die wel mooi blijft zitten én geen traanogen achterlaat.

De nepwimpers die ik draag zijn Boudoir van House of Lashes.

Zijn jullie wel eens trots op een look? xo

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  Bloglovin |  Instagram | Facebook | YouTube

Share:

9 Reacties

 1. 12 december 2016 / 07:21

  Wat een mooie look heb je gemaakt, staat je ook erg goed =)
  Liefs Jorinda

 2. 12 december 2016 / 08:50

  Prachtig palette. Net iedereeen durft met zo’n palette. 😉 Ik vind de kleuren dat je kiest voor je look heel mooi. Je hebt er een mooie look van gemaakt.

 3. 12 december 2016 / 10:15

  Je verdient veel meer volgers op Instagram, je ooglooks zijn echt heel mooi! Maar als je maar plezier hebt in de dingen die je doet, die volgers komen vanzelf 🙂

 4. 12 december 2016 / 13:51

  Oeh wauw wat een onwijs mooie look! Hele gave kleuren heb je gebruikt.

 5. 12 december 2016 / 16:21

  Wow ik vind de look die je gemaakt hebt echt onwijs mooi. De kleuren passen heel goed bij jou.

 6. 12 december 2016 / 20:08

  Zoooo ontzettend mooi! Echt prachtig gemaakt!
  Liefs,
  Elles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me