FACE OF THE DAY | Modern Renaissance palette

FACE OF THE DAY | Modern Renaissance palette

Dit is denk ik wel een van mijn favoriete palettes waar ik over beschik. Voor everyday use, maar ook voor als je wat meer wilt uitpakken. De kleuren zijn zo goed gepigmenteerd en blenden mooi uit. Deze keer ging ik voor een meer ombre effect, van donker naar steeds lichter. En oh, de kleuren zijn warm, dus perfect voor moi!

fotd-1aug-003

Als basis heb ik de Benefit Pore Minimiser primer gebruikt, hier had ik nog een sample van liggen. Deze bevalt mij prima, maar ik heb onlangs bij NYX Cosmetics een primer gekocht met Niaciamide. Can’t wait to try that one! Als foundation heb ik de Urban Decay Naked Skin in 0.5 gebruikt. De blush die ik draag is Warm Soul van MAC, mijn eerste blush! Als highlighter Mary-Lou Manizer van theBalm.

Op mijn lippen draag ik ColourPop Ultra Matte Lip in Bumble.

https://www.instagram.com/p/BIkx3VwjH0c/?taken-by=shiralism

 

Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik alleen de Benefit Gimme Brow 03.

Onlangs had ik de Super Shock Shadow in de kleur Bitten gekocht bij ColourPop, dit is een wit en matte oogschaduw. Die breng ik de laatste tijd aan over het hele ooglid tot aan mijn wenkbrauwbot aan. Dit zorgt er ook voor dat ik het makkelijker bij kan werken als het te veel is, maar naar mijn idee blend het ook goed.

In mijn crease bracht ik de kleuren Golden Ochre en Burnt Orange aan. Voor mijn Outer V gebruikte ik Cyprus Umber. Vervolgens werkte ik langzaam naar mijn inner corner en gebruikte ik ná mijn Outer V de kleur Venetian Red gevolgd door Realgar en Buon Fresco. Hiermee creëer je een ‘ombre’ effect.

Voor tightline & waterline heb ik een KIKO Kajal pencil gebruikt in zwart. Bij mijn waterline heb ik deze wat uitgeblend zodat deze ook onder mijn ogen zit met Venetian Red. Als eyeliner gebruikte ik de Miss Sporty the Miaoww eyeliner.

Wimpers zijn de nieuwe nepwimpers van House of Lashes in Spellbound*.

Voor deze look heb ik plakband gebruikt voor een strak effect.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

Share:

8 Reacties

 1. 15 augustus 2016 / 09:46

  Zo’n mooie look Shiralee! Je hebt echt lekker uitgepakt, die lippen maken het helemaal af!
  Liefs,
  Elles

 2. 15 augustus 2016 / 13:03

  Wat supermooi zeg! Ik wou dat ik me zo kon opmaken, haha! Als ik dat probeer lijk ik op een dakloze :’)

 3. 15 augustus 2016 / 13:27

  Wat een prachtige look! Super mooie foto’s heb je ook gemaakt! -x-

 4. 18 augustus 2016 / 17:19

  Wauw, wat een geweldige look. Wil het palette ook.. :/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me