FACE OF THE DAY | Intakegesprek

FACE OF THE DAY | Intakegesprek

Hello! Gisteren had ik een intakegesprek voor een niveau 4 opleiding aan het Mediacollege Amsterdam, voor het geval ik de 21+ toets niet haal aan de Hogeschool van Amsterdam. Yikes. Goede nieuws is – ik ben aangenomen, en nog beter nieuws is – ik kan het in twee jaar doen!

fotd18516-002
fotd18516-005

Hierbij moet je natuurlijk wel netjes gaan, vind ik.  En hoe gek dit ook klinkt, ik had zo veel moeite met het vastleggen van deze look. In het echt zag deze er zo mooi en geblend uit – iets wat ik op de foto’s totaal niet terug zie. Alsof ik maar een kleur op mijn ogen heb gekwakt, haha.

De reden waarom ik het toch plaats is omdat ik persoonlijke ontwikkeling belangrijk vind en hierbij probeer te spelen met het poseren voor de camera. Het blijft awkward. Desondanks vind ik het wel leuke foto’s geworden!

fotd18516-007

Voor mijn ooglook en lipkleur heb ik alles uit het Shaaanxo eyeshadow & lipstick palette gehaald. Ik ben zo blij met dit palette, serieus. Het is zo ontzettend veelzijdig. De lashes zijn van House of Lashes namelijk Temptress* en ik vind ze zo mooi. ♥

Als basis gebruikte ik de Nivea Aftershave als primer en mijn MAC Pro Longwear in de kleur NW13 foundation samen met de Urban Decay 0.5 Fair Neutral concealer. Make-up set ik altijd met mijn all-time-favourite Laura Mercier Translucent powder.

Ik heb geshaped (waar je overigens bijna niets van ziet op de foto, lol) met de NYX blush in Taupe die ik via Amazon.de heb besteld. Als blush gebruikte ik de Urban Decay Afterglow in de kleur Fetish.
Wenkbrauwen zijn gedaan met de Dipbrow Pomade in Caramel van ABH. That’s about it!

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

Share:

7 Reacties

 1. 19 mei 2016 / 08:50

  Zo moeten ze je wel aannemen 😀 Prachtige look, echt mooi gedaan!

 2. 19 mei 2016 / 10:45

  Fijn dat je de opleiding in twee jaar zou mogen doen. Wanneer hoor je meer van de HvA?
  Prachtige look, love the eyeliner!

 3. 19 mei 2016 / 14:21

  Je klinkt ook erg blij met Shaaanxo eyeshadow & lipstick palette. Gefeliciteerd dat je bent aangenomen voor de opleiding.

 4. 20 mei 2016 / 22:33

  Wat een prachtige look! Gaaf dat je een intake gesprek had bij het media college. Ontzettend tof dat je bent aangenomen, gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me