FACE OF THE DAY | Halo eyes

FACE OF THE DAY | Halo eyes

Heerlijk als het warm weer is en je draagt foundation dat je het zo lekker over je gezicht af voelt glijden. Not. Hoewel het lijkt alsof ik foundation draag op deze foto, is het, jawel, concealer.

fotd230716_003

Het is eigenlijk de eerste keer dat ik concealer als foundation gebruik. Op warme dagen draag ik eigenlijk gewoon (bijna) niets. Ik moet eerlijk zeggen dat het echt enorm scheelt in vergelijking met foundation omdat het niet écht aanvoelt alsof je iets op je gezicht draagt. Gewoon wat stipjes concealer over je hele gezicht zetten, dit inblenden met een kwast en et voila, you’re ready to go! De concealer die ik hiervoor heb gebruikt heb is de Collection concealer in 01 fair. Onder mijn ogen, kin en voorhoofd heb ik Urban Decay Naked Skin concealer gebruikt in 0.5 fair neutral, als highlight.

fotd230716_004

Op mijn wenkbrauwen draag ik Gimme Brow van Benefit in de kleur 03 in combinatie met Anastasia Dipbrow in Caramel. Ik heb gekozen voor een gel omdat mijn blonde haren anders door de dipbrow schijnen. Over de Benefit Gimme Brow komt binnenkort een review, deze wil ik eerst nog even goed testen en mijn mening over vormen. Tot nu ben ik er erg blij mee en draag ik het ook vaak zónder dipbrow.

fotd230716
Op mijn ogen draag ik het MannyMUA x Makeup Geek palette. I loovvveee this. Ik besloot een halo eye look te maken naar een tutorial van Patrick Starrr en wow, the results are right thurrr. Een halo look is eigenlijk dat je in plaats van alleen in je buitenste ooghoek een donkere kleur plaatst, dit ook aan de binnenkant van je ooghoeken doet met in het midden een lichte kleur. Volg je me nog een beetje? Op de foto’s is het wel goed te zien!

fotd230716_002

Verder draag ik op mijn lippen een van mijn nieuwste aanwinsten: Colourpop Ultra Matte Lip in Bumble! Uiteraard komt hier ook nog een review van (+ mijn andere Colourpop aankoopjes). De blush die ik draag is overigens ook van Colourpop in de kleur Birthday Suit. Ik dacht dat ik niets vergelijkbaars had but I was wrong, Urban Decay Afterglow blush in Fetish komt namelijk aardig in de buurt. …“Maar ze zijn toch echt anders hoor.”

Voor contour gebruikte ik NYX Taupe, voor highlight Mary-Lou Manizer van the balm en om het geheel af te poederen mijn Laura Mercier translucent powder.

Ik wil eigenlijk meer highlighters… Als iemand nog tips heeft, graag! Ik heb een warme ondertoon en de enigste highlighter die ik heb is de Mary-Lou Manizer.

Mijn haren zijn trouwens niet vet maar net gewassen, haha.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

13 Reacties

 1. 23 juli 2016 / 19:11

  Wat een prachtige ooglook weer! Die kleuren staan je heel mooi. Dat palette van Manny wilde ik ook kopen, maar heb het toch niet gedaan. Nu heb ik spijt!!

 2. 24 juli 2016 / 09:03

  Ik houd echt van dit soort kleuren. Vind deze look zo prachtig gelukt! Zou het zelf ook zo dragen trouwens 😀 Concealer in plaats van foundation … Dat moet hier ook eens getest gaan worden 😀

 3. 24 juli 2016 / 16:29

  Oh mooie look!! Eens lekker out of the box ( voor mij 😉 ).

 4. 25 juli 2016 / 14:11

  Echt zo een gave look zeg! Als highlighter raad ik trouwens Becca Opal aan, die is zo mooi!

 5. 26 juli 2016 / 08:59

  Mooi look hoor! Ik vind foundation ook too much als het warm weer is. Ik heb gebruik op dit moment een BB cream maar dit is jammer genoeg niet dekkend genoeg.

 6. 26 juli 2016 / 19:54

  Ik heb pas een highlighter van Maybelline geprobeerd dat is een strobing stick met een highlighter met warme ondertoon, erg mooi! Zal ook wat voor jou zijn denk ik.

 7. 27 juli 2016 / 10:27

  Wauw, wat een prachtige oogschaduw en wat een mooie look! <3

 8. 27 juli 2016 / 15:25

  Wow deze kleuren staan je goed! Bij mij ziet dit er altijd uit alsof ik net een enorme huilbui heb gehad, helaas 🙁 Well done! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me