FACE OF THE DAY | Grape glitter

FACE OF THE DAY | Grape glitter

Hi y’all! Zien jullie wat verschil in mijn haarkleur? Ik heb namelijk een Pink Pop Colour Refresh van Maria Nila in mijn haren! Thanks to Kelsay van Hair Coupes. Ik ben er echt zo ontzettend blij mee! Eerder heb ik al de Bright Copper variant gehad (ook onwijs mooi, moet ik alleen nog goede foto’s van maken want ik heb inmiddels al een nieuwe fles) maar nu dacht ik – laat ik eens gek doen. Nu wil ik alle kleuren wel proberen, haha.

Een Colour Refresh is een haarmasker met kleurpigment. Dit was je dus ook gewoon weer uit. Ik ben zelf blij met mijn eigen haarkleur en zou daarom nooit mijn haar willen verven – dan biedt dit echt een uitkomst.

Ok, on to the face of the day.

FACE

Op mijn gezicht gebruikte ik de Estee Lauder Double Wear 1N1 foundation in Ivory Nude en de Urban Decay Naked Skin Concealer in Fair Neutral onder mijn ogen. Het geheel set ik met mijn Laura Mercier translucent loose setting powder.

Verder draag ik NYX Blush Taupe als contour, The Body Shop Honey Bronze 02 als bronzer, BECCA Rosé Spritz als blush en Anastasia Beverly Hills Purple Horseshoe als highlighter.

EYES

Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik Anastasia Dipbrow in Caramel. Tegenwoordig verf ik ook zelf mijn wenkbrauwen! Hierdoor schijnen mijn blonde haartjes er niet meer doorheen, echt onwijs handig en het is zo gedaan. Ik zal er wel eens een video over maken, soms werkt een video nou eenmaal beter als een blogpost.

Op mijn ogen draag ik het ABH Modern Renaissance palette en één kleur uit het MannyMUA x Makeup Geek palette, maar deze kleur is ook los verkrijgbaar.

Allereerst breng ik een primer aan. Deze set ik met een lichte kleur van een palette of translucent poeder. Dit om stroperigheid te voorkomen maar ook zodat de kleuren beter in elkaar blenden.

Als transitiekleur gebruikte ik Golden Ochre. Voor mijn crease gebruikte ik de kleuren Raw Sienna, Venetian Red en Realgar. In mijn buitenste ooghoek, “outer v”, gebruikte ik Cyprus Umber en bracht ik deze licht naar binnen in de crease zodat dit een wat “dieper” effect van de crease geeft. Op mijn ooglid draag ik (van buiten naar binnen) Cyprus Umber, Venetian Red, Tempera met daaroverheen MakeupGeek’s Cosmopolitan. Daaróver bracht ik RXY Cosmetics glitter in Grape aan.

Onder mijn ogen gebruikte ik Venetian Red samen met Realgar. Mijn lashes zijn van House of Lashes in Boudoir*.

LIPS

Op mijn lippen draag ik MAC Soar lip pencil en Brave lipstick. Al moet ik zeggen dat de kleuren op de foto wat feller uitkomen.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

Share:

3 Reacties

  1. 16 februari 2017 / 09:22

    Wauw wat een creatieve look weer. Ik vind hem echt ontzettend mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me