Face of the Day | Glitter glam xo

Face of the Day | Glitter glam xo

Sommige dagen heb ik geen zin in mascara. Vandaag was zo’n dag en ik moet eerlijk zeggen: ik vind het best goed gelukt! Ik speelde wat met glitter en mijn Morphe 35U palette en dit is het eindresultaat.

fotd25juniyo_002

fotd25juniyo_008

Als primer gebruikte ik de Nivea Aftershave Balsem. Ik ben echt toe aan een nieuwe, ik heb namelijk niet echt het idee dat deze wat doet tegen mijn droge plekken, met name op mijn neus en voorhoofd. Make-up blijft wel mooi op zijn plek. Eroverheen heb ik de Urban Decay Naked Skin foundation gebruikt in de kleur 0.1, en de Naked Skin concealer in 01 fair.

fotd25juniyo_007

Als blush gebruikte ik mijn eerste MAC blush ooit, namelijk Warm Soul. Ik contourde met NYX Taupe en gebruikte de Honey Bronze 02 poeder van The Body Shop. Ik heb nogsteeds maar 1 highlighter, en dat is de Mary-Lou Manizer van theBalm.

fotd25juniyo_006

fotd25juniyo_004

Voor mijn wenkies gebruik ik altijd Anastasia Dipbrow in Caramel. Eigenlijk wil ik ook nog graag een wenkbrauwgel of potlood proberen. Als oogschaduwbasis mijn geliefde Urban Decay Primer Potion met daaroverheen NYX Taupe Blush en een aantal roze, paarse en bruinte tinten uit het Morphe 35U palette. Ik gebruikte een glitter van Glitter Glam in de kleur Blue Molly. Hiervoor heb ik nog geen glitter primer, dus dan vliegt de glitter er eigenlijk vrij snel weer er vanaf.

In mijn waterlijn heb ik KIKO Colour Kajal in  115 aangebracht. Deze vervaagd wel in verloop van de dag.

fotd25juniyo_001

fotd25juniyo_003

Op mijn lippen draag ik een kleur van het Shaaanxo eyeshadow & lipstick palette. Een van mijn favoriete palettes omdat deze zo ontzettend veelzijdig is. Ik moet hier echt meer looks van gaan delen.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

10 Reacties

 1. 4 juli 2016 / 08:44

  Gaaf gedaan meid, ik hou alleen niet zo van dit soort tinten, het lijkt dan namelijk net of ik de titanic 3 x verplicht achter elkaar heb moeten kijken

 2. 4 juli 2016 / 11:18

  Vind het er van dichtbij heel mooi uitzien, vooral door de glitters. Denk dat het er met mascara van veraf wel mooier uitziet. Ik durf zelf inderdaad ook niet alleen deze kleuren te gebruiken, heb het idee dat ik er dan uitzie alsof ik heel moe ben.

 3. 5 juli 2016 / 18:06

  Leuke look! Houdt wel van deze oog looks 🙂

 4. 6 juli 2016 / 15:31

  Wauw wat een toffe look zeg. Wat zit je haar trouwens mooi in deze foto’s!

 5. 7 juli 2016 / 16:26

  Bijzondere look en ik vind het gedurfd zonder mascara, in a good way, het hoeft niet allemaal volgens het standaardverhaaltje natuurlijk.

 6. 20 juli 2016 / 13:41

  Wauw ik vind het een onwijs mooie look!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me