FACE OF THE DAY | ABH Shadows

FACE OF THE DAY | ABH Shadows

Zelf maak ik er geen geheim van dat ik Photoshop gebruik voor mijn Instagram foto’s. Ik vind het onwijs tof, en hoewel er veel kritiek op is, vind ik het ook écht mooi en leuk om te bewerken . Op mijn blog wil ik echter alleen de helderheid/contrast omhoog halen voor het bewerken van de foto’s en geen airbrush effect geven aan mijn huid. Daarnaast vind ik een blogpost anders dan een foto van mijn ooglook. Bij een blogpost wil je je lezers informeren, en dat kan niet met foto’s die over bewerkt zijn. Zo’n foundation wil ik ook wel, haha!

Nu moet ik zeggen dat mijn huid er echt op vooruit is gegaan om een aantal producten te schrappen maar ook vooral toe te voegen aan mijn routine. Onlangs heb ik mijn skincare routine video opgenomen, voor diegene die geïnteresseerd zijn in huidverzorging.

PRODUCTEN

Als basis gebruik ik mijn Estee Lauder Double Wear 1N1 foundation. Wat een onwijs mooie foundation is dit zeg! Deze kleur is helaas alleen online verkrijgbaar… Concealer gebruik ik de Urban Decay Naked Skin Concealer in Fair Neutral. Voor contour gebruik ik, zoals altijd eigenlijk, mijn NYX blush in Taupe en voor bronzer gebruik ik, ook zoals altijd, The Body Shop Honey Bronze in 02. Dit omdat ik geen andere contour of bronzer poeders heb, haha.

Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met Anastasia Brow Definer in Caramel. De laatste tijd ben ik meer in de stemming voor een ‘natural brow’ in plaats van een ‘Instagram brow’. Deze werkt daarvoor perfect!

Voor mijn blush heb ik mijn geliefde BECCA Cosmetics x Jaclyn Hill Champagne Pop palette erbij gehaald. Ik heb Amaretto en Pamplemousse met elkaar gemengd. De highlighter komt ook uit het palette en heet Champagne Pop.

Op de lippen draag ik MAC Stone. Deze heeft echt mijn hart gestolen! <3 Binnenkort een review!

Op mijn ogen draag ik kleuren van het ABH Modern Renaissance palette en ABH Self-made palette (helaas limited edition, maar veel kleuren zijn los verkrijgbaar op de officiële site/sephora.com).

Voor mijn crease gebruikte ik de kleuren Burnt Orange, Sherbert en Love Letter. Op het ooglid: Blossom, Hot Chocolate, Metallic Plum en Pink Champagne. Beneden het oog, op de lower lashline, gebruikte ik de kleur Deep Purple dat ik heb uitgeblend met Blossom.

Als eyeliner gebruikte ik de Sigma Wicked Gel Liner. Prima gel eyeliner, werkt ook goed op de waterlijn!

De nepwimpers die ik gebruik zijn van House of Lashes* in Featherette. Ik vind deze lashes echt onwijs mooi en goed draagbaar. Met sommige lashes heb ik echt het gevoel alsof het too much is voor een dagelijkse look, maar wanneer je oogschaduw draagt vind ik deze echt mooi staan!

Wat vinden jullie van deze wimpers? x

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

Share:

4 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 10:15

  Waaaauw, wat een prachtige look! <3 De foto's zijn ook super mooi.

 2. 31 januari 2017 / 17:20

  Wauwie wat een gave look! Die lipkleur staat je zo goed!

 3. 31 januari 2017 / 20:54

  Oh wauw Mac stone! Hij staat je echt heel mooi en je oog look ook. Love it!

 4. 6 februari 2017 / 21:13

  Mooie look! Ik hou van Mac Stone!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me