FACE OF THE DAY 13 | MannyMUA x Makeup Geek palette

MannyMUA x Makeup Geek swatches

Hiiiiii iedereen! Vandaag heb ik weer een nieuwe Face of the day voor jullie. Na maandenlang gewacht te hebben is hij er dan eindelijk: de MannyMUA x Makeup Geek palette. Tevens ook mijn eerste Makeup Geek eyeshadows ever! De review en swatches kon je al hier vinden, vandaag een Face of the Day. Surprise, surprise, ik ben obsessed!

MannyMUA x Makeup Geek swatches
MannyMUA x Makeup Geek swatches

Op mijn Instagram plaatste ik al een foto maar ik vind het altijd leuk om er een artikel aan te wijden. Het is echt té gek hoeveel kanten je eigenlijk op kan met dit palette. De kleuren blenden goed en bij iedere look kan een kleur weer anders uitpakken. I loveeee it.

MannyMUA x Makeup Geek look
MannyMUA x Makeup Geek look

In mijn crease draag ik Beaches & Cream en Luna. Aphrodite heb ik aan de binnenkant en buitenkant aangebracht van mijn ooglid. Mars in de crease en onder het oog. Insomnia in het midden en onderaan mijn ogen. Artemis aan de binnenkant van m’n ogen.

De lashes zijn Siren van House of Lashes*.

Lipkleur is een kleur uit het Shaaanxo palette, maar daar binnenkort meer over!

Wat vinden jullie van deze look?

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

11 Reacties

 1. 21 april 2016 / 08:06

  Wat tof dat roze er in, hoewel het mij niet zo goed staat denk ik! Dat palette is ZO mooi!

 2. Anne-Marèl
  21 april 2016 / 08:29

  Wauw, staat je goed!

 3. 21 april 2016 / 08:59

  Ja wauw dit is gewoon een geweldig palette en die ooglook die je hebt gemaakt is geweldig 😀

 4. 21 april 2016 / 09:52

  Mooie look heb je gemaakt. Volgens mij ben je dol op deze tinten. Deze kleuren staan mij niet zo en ik vind het zo jammer.

 5. 21 april 2016 / 09:59

  Wat een prachtige ooglook heb je gemaakt =)
  Liefs Jorinda

 6. 21 april 2016 / 10:15

  Wat een onwijs mooie look! Het palette ziet er echt zo prachtig uit. Aphrodite vind ik toch wel de mooiste kleur voor zover ik kan zien!

 7. 21 april 2016 / 13:03

  Ik vind jouw looks altijd zo gaaf. Deze vind ik ook echt weer heel erg tof! Ik vind je hoofd ook gewoon zo mooi, ik weet niet wat ik er mooi aan vind, maar dat vind ik gewoon haha.

 8. 3 mei 2016 / 07:37

  Dat palette is zo mooi! Hij staat ook op mijn wensenlijst. Mooie look hoor, staat je goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me