FOTD #1 | Sleek Garden of Eden

FOTD #1 | Sleek Garden of Eden

tlsleek_2
tlsleek_4

Ik wil wat meer gaan expirimenteren met kleur! Mijn comfort zone is altijd nude geweest. Nu is deze look ook vrij nude, maar toch een beetje uit mijn comfort zone en it feels good! Ik heb ervoor gekozen om op mijn onderste waterlijn een groene eyeliner te zetten, want in combinatie met mijn Garden of Eden palette van Sleek leek dat mij wel een mooi staan. Ik moet eerlijk zeggen dat het op de foto niet helemaal tot zijn recht komt, maar ik heb mijn best gedaan. Mijn volgende camera aankoop wordt een externe flitser met een softbox, zo kan ik nog betere foto’s maken! Desondanks hoop ik dat jullie dit een geslaagde look vinden. Oh, ik heb trouwens voor het eerst ook een lipliner gebruikt, wauw, dit moet ik vaker doen.

Eyes
MAC Pro Longwear Waterproof Brow 06 Toasted Blonde
E.L.F. Mineral Eyeshadow Primer
Sleek Garden of Eden palette
Etos Eyeshadow 304
Bourjouis 55 Vert pépite metallic eyeliner
Chanel Le Volume Mascara

Lips
Etos Lip pencil 003
Catrice 380 Nude-tastic

Face
MAC Studio Fix NW13
Collection concealer
The Body Shop Honey Bronze Powder 02
Catrice Multi Colour Blush 060 Strawberry Frappucino
MAC Blot Powder Pressed

Share:

7 Reacties

 1. 21 juli 2015 / 11:53

  Ik vind het je goed staan hoor! Lastig is dat hé foto’s maken van je look! Ik vind het ook echt zo moeilijk en heb nog steeds geen goede manier gevonden helaas..

  • 24 juli 2015 / 09:40

   Ja stom hé! Ik heb wel echt hele gave dingen gezien die je kunt doen met een externte fliter, dat je de sluitertijd bijv. hoog zet zodat de achtergrond donker word. Het voordel aan een externe flitser is dat het een veel meer natuurlijk effect geeft dan de ingebouwde flitser, maar dan is het ook weer verstandig om een softbox er bij te nemen, hier ben ik nu ook voor aan het sparen! Fotograferen is een dure hobby, haha. Maar in gewoon daglicht kan het ook wel mooi worden hoor, maar op jezelf ben je altijd meer kritisch dan op een ander!

 2. 21 juli 2015 / 12:02

  Kleur staat je prachtig! Mooie foto’s ook 😀

 3. 21 juli 2015 / 19:55

  Wat een leuke look! Ik ben ook net als jou een beetje verslaafd aan nude oogschaduw. Misschien moet ik morgen ook maar eens iets ‘knallenders’ maken, bedankt voor de inspiratie Shiralee!

  • 24 juli 2015 / 09:37

   Wat super leuk om te horen! Ik ben benieuwd naar de resultaten!

 4. 22 juli 2015 / 16:08

  Heel mooi, inderdaad lekker experimenteren met kleur ! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me