FOTD #2 | Nude-tastic

FOTD #2 | Nude-tastic

Hi all! Hoewel ik laatst vertelde dat ik meer wil spelen met kleur ben ik vandaag voor zwart/wit gegaan. Het blijft een echte classic als je het mij vraagt en je kan het ook altijd anders dragen! Het hangt eigenlijk ook van je stemming af en de kleding die je erbij draagt, je moet je er tenslotte wel goed bij voelen! Ik heb wel gekozen voor een nude lipstick, omdat ik koude lipsticks niet zo goed bij mij vind passen.

todayslook_gaypride4
todayslook_gaypride3
todayslook_gaypride2

Eyes
Essence All About Matt! primer / Nouba eyeshadow 307 / E.L.F. eyeshadow 32 Palette – Natural / Le Volume de Chanel Mascara / MAC Toasted Blonde wenkbrauwgel

Face
Smashbox Photo Finish Color Correcting Primer / MAC Studio Fix NW13 / Collection concealer / MAC Blot Powder pressed / MAC Blush ‘Warm Soul’ / Catrice 380 Nude-tastic

Wat dragen jullie vandaag?

Share:

9 Reacties

  • 1 augustus 2015 / 19:59

   <3 Aw dankjewel! Wat lief en leuk om te horen, hihi!

 1. 1 augustus 2015 / 21:27

  Staat je goed meid! Vooral de lipstick! Ik ben fan!!

 2. nikki
  17 augustus 2015 / 11:40

  Echt super mooie foto’s shir! Ik ga die lipstick ook halen vandaag!
  Xxxx

  • 17 augustus 2015 / 23:08

   Dankjewel! Ah ik ben heel erg benieuwd hoe het je zal staan! <3 Het is echt een pareltje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me