Essence Easy 2 Use Eyeliner Pen

Essence Easy 2 Use Eyeliner Pen

Bij Vera zag ik de Essence Easy 2 Use Eyeliner pen voorbij komen als een dupe van de Kat von D Tattoo Liner die al heel, maar dan ook heel lang op mijn verlanglijstje staat. Het verschil tussen een ‘gewone’ eyeliner pen en die van de Kat von D? Het zijn allemaal haartjes die heel dicht op elkaar staan, net als bij deze budget Easy 2 Use Eyeliner Pen van Essence! En aangezien de Tattoo Liner lastig verkrijgbaar is in ons land, waarom deze dan niet eens uit proberen?

Essence Easy 2 Use Eyeliner Pen
Essence Easy 2 Use Eyeliner Pen

Een nadeel aan de schappen van Essence en Catrice vind ik altijd dat alles wel eens geswatched is, daarom vind ik het altijd wel fijn als het vastgeplakt is, wat helaas bij deze niet het geval was! Maar volgens mij varieert dat ook per Kruidvat filiaal? Ik ging in ieder geval heel enthousiast met mijn nieuwe Eyeliner pen naar huis vol verwachting dat dit dé pen voor mij zou zijn. Want eerlijk is eerlijk, het prijskaartje wat er aan hangt is gewoon heerlijk, en als het product ook nog eens goed werkt, waarom niet?

Eenmaal thuis toen ik swatches wou maken kwam er niks uit de stift. Ah nee hé! Uitgedroogd bij aankoop, dacht ik bij mijzelf, aangezien ik eigenlijk nooit echt eyeliner pens koop heb ik hier ook (nog) geen ervaring mee. Goed, na mijn hele arm ondergekrast te hebben dacht ik: laat ik de pen eens onder de kraan houden, en já hoor, daar kwam het product!

Essence Easy 2 Use Eyeliner Pen

Het product is niet diepzwart, maar zwart genoeg om er een mooie lijn mee te zetten. En, oh, het tekent echt heel simpel! Ik kon echt heel snel een wing maken met deze eyeliner. Helaas heb ik nog wel sterk het gevoel dat de pen wat aan de “uitgedroogde” kant is, alsof er meer in zit, snap je wat ik bedoel? Je moet er dus wel nog eens over heen gaan om de kleur wat meer intens te maken/krijgen.

Het product blijft gedurende de dag prima op zijn plek. Ik zeg hier wel bij dat ik, ook bij het zetten van een eyeliner, gebruik maak van een oogschaduwbasis.

Essence Easy 2 Use Eyeliner Pen

Al met al ben ik, gezien de prijs, best tevreden over deze eyeliner. Ik zou de volgende keer tóch heel graag de Tattoo Liner willen uitproberen van Kat von D ter vergelijking. Door de haartjes die heel strak tegen elkaar aan gaan kan je snel en gemakkelijk een mooie eyeliner zetten, ik heb echter alleen wel het gevoel dat er meer in het product in zit dan er uit komt. Als je ook twijfelt om de Tattoo Liner aan te schaffen, dan raad ik zeker aan deze budget variant te proberen van Essence, want van het systeem ben ik meer dan fan!

De Essence Easy 2 Use Eyeliner Pen is verkrijgbaar bij verschillende Kruidvat en Trekpleister filialen voor €2,89.

Share:

4 Reacties

 1. 10 augustus 2015 / 10:17

  Vervelend dat de stift nog steeds uitgedroogd voelt. Ik heb ook altijd stiften gebruikt van essence en catrice maar sinds ik een vloeibare eyeliner heb van catrice gebruik ik niks anders meer.

 2. 10 augustus 2015 / 17:23

  hmm, misschien had je echt één die te veel geswatcht was! Ik ga deze zeker eens meenemen, eens kijken of het mijn catrice vilten stitftje kan vervangen!

 3. 11 augustus 2015 / 12:59

  Fijn dat water dan helpt. Ik koop geen make-up waarvan ik vermoed dat het open is geweest.

  Naar de eye liner van Kat ben ik ook erg benieuwd.

  • 12 augustus 2015 / 23:26

   Nee dat sowieso niet! Ik ging nog extra goed zoeken naar het mooiste stiftje, haha. Maar bij Essence/Catrice en zo blijft dat altijd erg lastig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me