…en toen had ik ook die bloggers tas van Paul’s Boutique

…en toen had ik ook die bloggers tas van Paul’s Boutique

Het gevoel dat ik had toen ik voor het eerst die bloggers tas zag die bij het evenement werd uitgereikt aan de andere bloggers was: wauw, die moet ik hebben. Ik zat al zo lang te azen op een andere tas van Paul’s Boutique (die ik overigens nog steeds wil en ga kopen, ooit), en toen kwam ik deze tegen.

Balen, het was een exclusieve tas alleen voor bloggers. Dit was nou echt een evenement waar ik zelf heen had willen gaan omdat 1) ik ook echt fan ban van hun tassencollectie en 2) ik er dan ook 100% achter sta. Ik zal nooit maar dan ook nooit een samenwerking aan willen gaan met iets waar ik zelf nooit iets zou kopen, zelfs al wist ik het 99% zeker.

Die bloggers tas dus.
Een aantal dagen later was ik verder aan het neuzen en tot mijn verbazing zag ik dat deze tas op limited voorraad was (online). Oh. Daar gaat mijn no buy maand, dacht ik bij mijzelf. Na wat wikken en wegen had ik besloten de tas toch te bestellen want zo vaak heb ik dat gevoel niet dat ik denk: dit MOET ik hebben. Ja, okè, ik moet en wil veel hebben, maar ik wist het zeker – deze tas was voor mij bestemd – en toen had ik hem besteld.

pbgreyyellow_002

En toen kwam het pakketje binnen.

En toen had ik een nieuwe beste vriend. Maak kennis met mijn inmiddels niet meer nieuwste aanwinst: de Paul’s Boutique Bethany Cranleigh in grey/yellow. Ik vraag mij trouwens wel af hoe limited edition deze tas daadwerkelijk is, of dat het gewoon een complete stunt was. Hoe dan ook: mission accomplished want ook ik heb deze geweldige tas nu in mijn bezit.

Maar, kom op, 105 euro voor een niet-echt lederen tas? Nou, weet je wat het dus is… bij de V&D in de Kalverstraat verkopen ze ook Paul’s Boutique tassen (zoals ik al eerder benoemde, ik heb al zo lang nog een andere tas op het oog) en toen was ik al onder de indruk van de stevigheid die hun tassen bieden. Ik had helemaal niet het idee dat het nou zo nep was, eigenlijk. Nu heb ik wel 2 echt lederen tassen, maar die zijn zo anders van kwaliteit en vorm.

Ja, ik ben echt enorm blij met mijn nieuwe aankoop en heb geen moment spijt gehad!

signature Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

11 Reacties

 1. 12 november 2015 / 07:59

  Hij is zeker mooi! Leuk dat je hem te pakken hebt kunnen krijgen. Inderdaad dan gaat bij mij ook gelijk de vraag is het een publiciteitsstunt geweest of is dat toeval 😉

  • 14 november 2015 / 15:02

   Precies! Vandaag was ik toevallig bij de V&D en daar zag ik hem ook gewoon nog staan! Desondanks is het echt een mooie tas en ben ik er hartstikke blij mee haha.

 2. 12 november 2015 / 19:20

  Aaahhh deze tas is zo mooi! <3 Tof dat je hem heb weten te bemachtigen!

 3. 13 november 2015 / 10:36

  Wat een prachtig model en kleur: love it!
  XOXO esmee

 4. 15 november 2015 / 18:27

  ah hij is zo leuk, echt jammer dat ik zelf niet uitgenodigd was want hij is zo tof!

 5. 15 november 2015 / 18:40

  Hihi ik was bij het event en vond de tas in eerste instantie ook geweldig. Maar hij is toch te stijfjes en netjes voor mijn stijl. Heb hem aan m’n moeder verkocht voor de helft (ssst!). Zij blij, ik blij 🙂
  Fijn dat jij er zo blij mee bent.
  X Wilmke

 6. 15 november 2015 / 20:06

  Ik vind het echt een super toffe tas! Leuk dat je hem nog hebt kunnen bemachtigen! X

 7. 15 november 2015 / 21:13

  Super mooie tas, leuk die gele details! Ik heb ook een Paul’s boutique tas en het is echt mijn lievelingstas al bijna een jaar haha.

 8. 16 november 2015 / 08:02

  Oh ik vind deze ook erg leuk. Mijn favoriet zijn echter de zwarte tassen. Die passen net iets meer bij mijn stijl.

 9. 16 november 2015 / 10:33

  Wat tof dat je de kans kreeg om hem zelf ook te bemachtigen! Wat is het toch een beauty hé <3 Eerst kon je alle bloggers makkelijk herkennen oo straat, leuk dat langzaam meer mensen hem gaan kopen en dragen 🙂

 10. 18 november 2015 / 13:44

  Ik moest lachen om de titel, geweldig 😉

  Mooie tas vooral het neon geel kleurtje is wow.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me