ELF St. Lucia Contouring blush & bronzing poeder

ELF St. Lucia Contouring blush & bronzing poeder

Als een blij vogeltje danste ik door het huis toen ik te horen kreeg dat ik een aantal producten van E.L.F. uit mocht zoeken. Natuurlijk heb ik de site heel goed bekeken en een keuze kunnen maken uit vijf producten waar ik losse reviews van zal schrijven. Vandaag is het Prism Eyeshadow palette in de kleur Sunset aan de beurt.

E.L.F. (Eyes Lips Face) is een budget make-up merk met het idee zo weinig mogelijk te adverteren met een zo minimalistisch mogelijke verpakking zodat je als het ware alleen voor het product betaalt, máár dan wel zo diervriendelijk mogelijk! E.L.F. namelijk niet op dieren getest, en dat is een heel groot pluspunt, helemaal voor zo’n budget merk.

stlucia_02

stlucia_07

De verpakking is vrij simpel maar ook best stevig! De swatches zijn erg mooi en goed gepigmenteerd. Bij het aanbrengen zijn de kleuren ook goed op te bouwen. Het enige nadeel is dat het wat poederig is, dus goed aftikken is een must, voordat het hele gezicht onder het product zit!

ELF St Lucia
ELF St Lucia

Boven: zonder St. Lucia, Midden: Blush en Onder: blush + bronzer. De blush is een heel zacht en subtiel van kleur maar goed op te bouwen. De bronzer is wat meer aanwezig, maar kan je eigenlijk ook wel zo sterk mogelijk maken zoals jij dat wilt. Bronzers vind ik altijd best een lastige klus, omdat ik de kleur net niet mooi bij mijn huid vind passen. Bij deze bronzer heb ik daar eigenlijk geen probleem mee.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit setje al een paar keer heb gebruikt en ik er echt heel tevreden mee ben. Het blijft mooi zitten, en de kleuren zijn echt top. Dit is echt een goed duo!

St. Lucia Contourblush & bronzing poeder is beschikbaar op de website van eyeslipsface.nl voor (maar) €4,-

Pluspunten
+ Zéér budget €4,-
+ Handig duo / verpakking om mee te nemen op reis
+ Goed op te bouwen
+ Niet op dieren getest

Minpunten
– Alleen online verkrijgbaar
– Vrij poederige substantie

signature Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

Share:

10 Comments

 1. 19 November 2015 / 10:51

  Jammer dat hij aan de poederige kant is, maar ik vind het wel een mooi geheel op je wangen!
  XOXO esmee

 2. 19 November 2015 / 11:24

  Ziet er mooi uit, heel subtiel!

 3. 19 November 2015 / 12:48

  Ik heb hem aan mijn tante gegeven want ik gebruikte hem bijna niet. Het is wel een geliefd setje!

 4. 19 November 2015 / 18:57

  Prachtig merk maar dit setje werkte ook niet voor mij. Ik vind het ook erg vlekken (dit gebeurde in ieder geval bij mijn elke keer )

 5. 20 November 2015 / 10:44

  Ik heb ook zo’n duo van ELF maar dan in de kleur Fiji Matte. Heb er een uitgebreide review over geschreven op mijn blog!

 6. 20 November 2015 / 23:34

  Dit is inderdaad zéér budget wat fijn! Fijne review een kwast moet je dus aftikken 😉 ik was al die tijd aan het blazen.

  • 14 December 2015 / 09:42

   Haha ja, maar af en toe blaas ik ook wel eens hoor :’D

 7. 22 November 2015 / 12:36

  Mooie producten heeft elf altijd!
  Ook erg mooie foto’s!

 8. 26 November 2015 / 20:23

  Aha, een gouden duo! Het geeft je gezichtshuid een hele mooie, natuurlijke maar toch ook ietwat warme gloed. Prachtig!

 9. 19 December 2015 / 22:06

  Ik heb deze ook, maar voor mij is de blush echt te licht! Ik vind het verder wel een fijn product en met de bronzer kan ik gelukkig wel goed uit de voeten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow me