ELF Prism eyeshadow palette Sunset

Prism Sunset

Over het Prism eyeshadow palette van E.L.F. heb ik veel goede dingen gehoord en gezien. Zal deze bij mij net zo goed werken? Ik test het voor jullie uit!

Wat achtergrondinformatie uit mijn vorige review

E.L.F. (Eyes Lips Face) is een budget make-up merk met het idee zo weinig mogelijk te adverteren met een zo minimalistisch mogelijke verpakking zodat je als het ware alleen voor het product betaalt, máár dan wel zo diervriendelijk mogelijk! E.L.F. namelijk niet op dieren getest, en dat is een heel groot pluspunt, helemaal voor zo’n budget merk.

Prism Sunset

De verpakking is zoals E.L.F. ook als haar producten omschrijft: zo minimalistisch mogelijk. Maar, minimalistisch hoeft niet onaantrekkelijk te zijn, toch? De oogschaduws zitten in een simpel maar stevig zwarte verpakking met het logo op de bovenkant gedrukt, en eigenlijk ziet het er best wel tof uit! Er zit zelfs een spiegeltje in, dat erg handig is voor bijvoorbeeld onderweg.

Prism Sunset
Prism Sunset swatches

Als ik heel eerlijk ben valt het palette mij best tegen eigenlijk, maar ik denk dat ik net een verkeerde batch te pakken heb… Als ik andere swatches vergelijk en ooglooks bekijk zijn die zo mooi gepigmenteerd en vol van kleur. Ze blenden niet mooi in elkaar en zijn erg poederig.

Dat vind ik echt super jammer, want in het palette zien ze er zo mooi uit! De kleuren heb ik zo goed mogelijk proberen op te bouwen in de onderstaande looks (ja, het zijn echt twee verschillende looks, haha). Zoals je ziet, niet echt goed gepigmenteerd. Ik heb het ook met een vochtige kwast proberen aan te brengen, maar helaas werkte dat voor mij ook niet.

Prism Sunset looks

De kleuren zijn wel geschikt voor alledaagse looks, helemaal als je net wilt beginnen met make-up of er niet zo veel aan uit wilt geven. Ik zou sowieso internet wel even raadplegen, want ik heb ook echt hele mooie swatches van het palette gezien. Het Prism oogschaduw palette in Sunset is voor €10,- verkrijgbaar in de webshop van E.L.F.

Helaas werkt deze niet voor mij.

Pluspunten
+ Stevige verpakking
+ Niet op dieren getest

Minpunten
– Alleen online verkrijgbaar
– Niet goed gepigmenteerd (verkeerde batch ?!)
– Sommige kleuren zijn aan de poederige kant

signature Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

Share:

10 Reacties

 1. 14 december 2015 / 08:45

  Mmm wat jammer dat het niet goed gepigmenteerd is, dat vind ik toch wel heel belangrijk!

  • 14 december 2015 / 09:38

   Ja, echt hoor! Ik baal er best wel van, want de kleuren zijn echt heel erg mooi en heb ook hele goede swatches voorbij zien komen! Helaas… kan gebeuren!

 2. 14 december 2015 / 13:32

  Niet helemaal mijn kleuren en helaas dat ze niet zo vol zijn van kleur

 3. 14 december 2015 / 13:40

  Ik vind de kleuren heel mooi, heel peachy. Jammer dat het toch tegenvalt.

 4. 14 december 2015 / 14:57

  Het zijn sowieso niet echt mijn kleurtjes maar toch heel jammer want ik had er wel meer van verwacht

 5. 18 december 2015 / 18:59

  Jammer dat het pigment wat tegenvalt! Voor een zachte look zijn de kleurtjes nog wel mooi!

 6. 4 januari 2016 / 20:11

  Wat een prachtig palette, ik vind de kleuren combinaties dan ook erg leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me