ELF lipsticks Rich rasperry & Ripe rose

ELF lipsticks Rich rasperry & Ripe rose

Als jij mij een jaar terug vertelde dat ik een x aantal aan lipsticks zou bezitten zou ik je uitlachen. Ik was altijd anti-lippenstift maar vraag mij niet waarom. Dit kan een look zo compleet maken en tevens je lippen echt een volle uitstraling geven! Gelukkig veranderen de tijden en kan ik inmiddels niet meer zonder dit stukje cosmetica ofwel: lipsticks.

lipsticks__002

Van budget merk ELF (Eyes Lips Face) mocht ik een aantal producten uitkiezen om te reviewen voor mijn blog. Vet leuk! Helemaal omdat ik al eerder een goede ervaring heb gehad met het merk, kon ik dit niet aan mij voorbij laten gaan. Inmiddels is dit alweer de derde en tevens laatste review van de reeks. De vorige reviews kun je hier en hier terug vinden.

De verpakkingen van de lipsticks vind ik erg leuk! Ze zijn hoekig en erg strak van design waarvan het logo mooi is uitgelijnd aan de zijkant van de verpakking. Loovvvveeee it. Buiten dat gelaten zijn ze ook nog stevig en boven al helemaal niet goedkoop van uitzien. Het is dat je weet dat het van een budget merk is, anders had je het echt niet kunnen onderscheiden.

Wat ELF verteld over haar minerale lipsticks:

Vanaf nu hydrateert u uw lippen en geeft u ze tegelijkertijd een langdurige zachte, natuurlijke kleur! Deze voedende mix van exotische oliën, natuurlijke was, vitaminen en plantenextracten creëert de perfecte vochtinbrengende formule. De gestroomlijnde lipstick geeft een superieur kleurresultaat, glijdt gemakkelijk over de lippen en houdt lang. Uw lippen blijven de hele dag perfect gehydrateerd en zacht. Kortom: lippen om te zoenen! Al onze minerale make-up is op 100% minerale basis zonder parabenen, conserveringsmiddelen of chemische kleurstoffen.

Spoiler: hydraterend vind ik beide lipsticks niet, maar dat beloven ook zelfs grootste merken. De kleuren vind ik buitengewoon mooi.

RIPE ROSE.

ELF Ripe Rose

ELF Ripe Rose

Let’s kick off met Ripe Rose. Ik ben echt gek op dit soort kleurtinten en moet echt eens andere kleuren gaan aanschaffen want echt, ik heb niet veel lipsticks maar ze hebben allemaal dezelfde kleurtinten, haha #loser.

Ripe rose is een typische kleur die eigenlijk altijd goed staat als je geen andere kleur weet op te smeren. Het is niet te licht, maar ook niet te donker van kleur. De lipstick smeert gemakkelijk uit over de lippen maar is verder dus niet erg romig van structuur. Je moet er wel voor zorgen dat je lippen vooraf goed gehydrateerd zijn, want het benadrukt wel wat oneffenheden zoals je op bovenstaande foto ook goed kunt zien. It’s that time of the year again!

RICH RASPERRY.

richrasperrylipstickelf001
richrasperrylipstickelf002

 Over Rich Rasperry kan ik eigenlijk niet veel anders zeggen behalve dat deze wat voller en donkerder is van kleur, maar wel onder dezelfde kleurtint-categorie valt waardoor ik deze ook graag draag.

Altijd een beetje lastig om uitspraken over te doen, maar de houdbaarheid vind ik meer dan prima! Bij mij blijven de lipsticks zo’n 2 uur zitten en qua prijs/kwaliteitsverhouding is dit niet meer dan normaal + het belooft ook niet longlasting te zijn. Dus: gewoon goed!

De lipsticks Ripe Rose en Rich Rasperry zijn voor €5,- per stuk te koop in de webshop van ELF.

Pluspunten
+ Stevige, mooie/luxe uitziende verpakking
+ Minerale make-up
+ Mooi van kleur
+ Niet op dieren getest

Minpunten
– Niet hydraterend zoals beloofd
– Alleen online verkrijgbaar

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

Share:

8 Reacties

 1. 8 februari 2016 / 08:07

  Deze kleuren passen wel echt goed bij je! Ja, ik heb ervaring met ELF, zo fijn spul 😀

 2. 8 februari 2016 / 09:16

  Ik vind de kleuren mooi! Ik heb laatst ook lipsticks van ELF geprobeerd, maar dat was een andere lijn!

 3. 8 februari 2016 / 10:43

  Wat een prachtige tinten! Met name Rich Raspberry spreekt mij enorm aan. Mooie lipsticks voor een fijn prijsje 🙂

 4. 8 februari 2016 / 10:51

  Mooie kleurtjes! Ik heb nog nooit iets van ELF geprobeerd, maar ben wel heel benieuwd 🙂

 5. 8 februari 2016 / 17:43

  Ik vind Rich Raspberry een onzettend mooie kleur

 6. 11 februari 2016 / 15:01

  Ik vind Rich Rasperry het mooist van deze twee. Beide kleuren staan je goed.

 7. 15 februari 2016 / 20:29

  Past goed bij je! hele zachte kleurtjes. Ik houd er persoonlijk meer van dat ze echt aanwezig zijn dus ik zou ze niet heel snel kopen. Ik neig dan toch sneller naar MAC! Groetjes,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me