Een nieuwe domeinnaam?!

Een nieuwe domeinnaam?!

Hiiii y’all. Als je een terugkerend bezoeker bent is het je waarschijnlijk opgevallen dat ik mijn domeinnaam/username heb veranderd naar SHIRALISM.NL. I’ll tell you all about it in the link below!

ISM noun \ˈi-zəm\

: a belief, attitude, style, etc., that is referred to by a word that ends in the suffix -ism

Allereerst: wat voel ik mij hier ontzettend goed bij. Het is natuurlijk een behoorlijke stap, vooral voor je gevoel, om je grooste passie van naam te veranderen. Ik bedoel – je kan ook niet zomaar de naam van je kind veranderen als deze gaat vervelen – maar gelukkig gaat dat met een domeinnaam wat makkelijker. Maar waarom, waarom naar shiralism?!

Vanaf begin af aan vond ik Shirtheorange.nl raar. Het klonk leuk op het begin omdat ik enthousiast was over het ein-de-lijk starten van mijn blog, maar oh wat had ik een spijt van de keuze van mijn domeinnaam. In sommige lettertypes vond ik het ‘wel geinig’ aan elkaar staan, maar nah, het was niet mijn ding en het gevoel was er niet. Iets wat ik met shiralism wel heb. Bovendien – shir de sinaasappel, ik bedoel – lol.

Om even terug te gaan in de tijd… vroeger, heel vroeger had ik een last.fm account en had ik altijd wel weer een nieuwe username (geloof me – niet alleen met last.fm) tot op een gegeven ik dus bij een electronic duo terecht kwam: Digitalism. Met een beetje pats!enboem! kwam shiralism tot stand en is sindsdien niet meer weg geweest.

Het is één woord en het is krachtig. Het is precies wie ik ben, waar ik naar toe streef en wat ik wil uitstralen.

Welkom op mijn blog, welkom op shiralism.nl

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

9 Reacties

 1. Jen
  8 februari 2016 / 21:51

  Net wat je zegt krachtig en ik vind hem mooi😉

 2. Selena
  8 februari 2016 / 23:08

  Doen wat jij mooi vind!
  I LIKE IT <3

 3. Anne-Marèl
  9 februari 2016 / 13:27

  Helemaal mee eens, goede keus 😀 Dit past ook beter bij je! X

 4. 9 februari 2016 / 13:52

  De naamverandering was me al opgevallen! Je zult er vast heel blij mee zijn, ik vind ‘m gaaf!

 5. 9 februari 2016 / 19:33

  Ben blij dat je je nu wel goed voelt bij deze domeinnaam. Dat is natuurlijk ook het belangrijkste dat het bij jouw past! -x-

 6. 9 februari 2016 / 21:05

  Like & love it! Ik vond Shir the Orange ook echt leuk, sinaasappelen maken mij blij 😉

  • 11 februari 2016 / 14:48

   Haha echt?! Toch leuk om te horen :’) & thanks ik ben er echt blij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me