Een goede beha is het halve werk

Hünkemoller

Eigenwijs. Dat was ik altijd als het aankwam op beha’s kopen. Zo verschillend kon het toch niet zijn? Waarom zou ik dure beha’s kopen als ik ook leuke bij H&M en Primark kan scoren voor een veel goedkopere prijs? Tot ik op een willekeurige dag dacht eventjes langs de Hünkemoller te gaan (dat ‘eventjes’ werd dus een uur lang).

Ik liep wat rond en dacht bij mijzelf, laat ik eens kijken hoe zo’n Push Up beha mij bevalt aangezien mijn borsten iets wijder van elkaar staan. In mijn hoofd gaf het wel een mooi resultaat, tot ik deze beha aanhad. Allereerst: de maat! Ik dacht altijd de goede maat te hebben, ja ik weet het ze zeggen niet voor niets dat heel veel vrouwen in de verkeerde maat lopen maar zoals ik al eerder zei: eigenwijs. Ik ben niet zo snel eigenwijs maar met dure beha’s had ik altijd maar zo het idee van ‘Nou ja, het zal wel‘.

Mijn omvang had ik wel goed maar mijn cupmaat, boy was I wrong! Ik had het kleiner ingeschat dan het daadwerkelijk was. Niet dat ik echt super grote borsten heb want, lol, nee, dat heb ik gewoon niet, maar het gaat ook om de vorm van je borst.
De ene cup is wat voller dan de ander en de andere cup staat weer van elkaar en weet ik het allemaal. Ik heb hier geen opleiding/cursus whatsoever in gedaan dus kan hier moeilijk heel wijs lopen doen terwijl ik er in feite geen verstand van heb, haha.

Hünkemoller

Oh ja, we hadden het over Push Up beha’s, ik was het bijna alweer vergeten. Die Push Ups waren voor mij dus een echte no go! De dames van de Hünkemoller hebben mij zeer goed geadviseerd moet ik zeggen en ik ben mij ook een stuk bewuster dat de ene borst en beha de andere niet is. En ik heb me wat beha’s gepast daar…

Wat ik met deze post wil zeggen is, weet je zeker dat je wel de juiste beha hebt?! Want ik voel mij nu echt een stuk beter nu ik deze draag. Het sluit zo perfect aan. Iedere vrouw heeft zo zijn eigen rondingen en daar mogen we trots op zijn, niet onzeker! Iedere beha heeft zo zijn eigen vorm die aansluit bij de verschillende soorten borsten, ook al zou je dit in eerste instantie niet zien omdat laten we eerlijk zijn, we er gewoon geen verstand van hebben, althans ik niet!

Laat je eens adviseren bij een mooie lingeriezaak waar de dames geduldig en vriendelijk zijn en waar jij je prettig bij voelt. Maar écht, laat het eens checken!

Share:

10 Reacties

 1. 4 mei 2015 / 12:09

  Hunkemöller is inderdaad een super fijne winkel voor BH’s. Ik heb al een tijd niks meer gekocht maar ben wel wat aangekomen in de afgelopen tijd en merk dat mijn BH’s niet goed meer zitten. Binnenkort toch maar wel even langs gaan dus 🙂

 2. 4 mei 2015 / 14:09

  Een goede bh is inderdaad erg belangrijk. Toevallig liep ik laats de Hunkemöller in en heb mijn laten adviseren. Wat een verschil zeg!

 3. 4 mei 2015 / 18:11

  Aah Hunkemöller vind ik ook zo’n fijne winkel, maar mijn maat is er bijna nooit.

 4. 4 mei 2015 / 20:15

  Hunkemoller is inderdaad een fijne winkel qua BH’s, maar fijn ook dat ze je zo geholpen hebben! Vind dat zelf altijd ietwat ongemakkelijk, maar uiteindelijk ook echt wel nuttig!

 5. 4 mei 2015 / 21:24

  Ik ga daar ook steeds achter mijn beha’s vind het daar echt een heel goeie winkel.
  Maar lijk je zeg is wel waar. Als ik nu nog eens ga, ga ik me zeker eens laten helpen.
  bedankt voor de tip meid.

 6. 4 mei 2015 / 21:25

  Die blauwe met dat kant is heel mooi! Het enige waar ik veel geld aan uitgeef qua kleding is ondergoed, dat moet gewoon echt goed zitten en ik betaal makkelijk €100 voor een setje, doe er dan ook wel erg lang mee 🙂

 7. 4 mei 2015 / 22:41

  Ik vind de bhs van de hunkeöoller altijd het fijnste. Ze zitten ook altijd het lekkerste: )

 8. 5 mei 2015 / 11:13

  Wat een mooi setje heb je uiteindelijk gescoord. Het is inderdaad zo prettig als je beha perfect zit! Ik heb er veel, maar de wat duurdere zijn toch vaak wel het meest favoriet. Liefs, Rowan

 9. 5 mei 2015 / 18:59

  Een goede beha is idd heel belangrijk. Die van hunkemoller vind ik altijd wel fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me