Countdown to Christmas 2017 watchlist 🎄 ❄️

Countdown to Christmas 2017 watchlist 🎄 ❄️

De november- en decembermaanden staan mij bij in het thema van: kerstfilms. Zelf vind ik dat Nederland nooit in die ‘magische kerstsferen’ zit, maar bij kerstfilms kan ik hier helemaal in wegdromen. Ik wil ook in zo’n dorp wonen! Ik heb er al een aantal gezien, sommige zijn heel slecht of gewoon heel erg leuk. Ik deel de leukste die ik tot nu dit jaar heb gezien!

1. Marry Me at Christmas 2017 by Terry Ingram [star rating=”4″]

Een bruiloft organiseren is voor Madeline Krug, eigenaresse van een bruidsmode zaak, een nieuwe uitdaging. Laat staan als het gaat om ‘The Perfect Christmas Wedding’. Wat Madeline echter niet had verwacht was de broer van de bruid, filmster Johnny Blaze. Johnny kwam naar het dorp Fool’s Gold om zijn zus te ondersteunen bij de bruiloft en dus niet om verliefd te worden. Is de filmster er klaar van de rol van zijn leven op zich te nemen?

2. With Love, Christmas 2017 by Marita Grabiak [star rating=”4″]

Melanie Welsh en Donovan Goodwin, adviseurs in de reclamewereld, zijn elkaars Secret Santa. Echter is Donovan niet een persoon die zich vrij open opstelt en een hekel heeft aan kerst, waarbij Melanie juist het tegenovergestelde is. Hoe zullen zij, zonder dat zij het van elkaar weten, het perfecte kerstcadeau voor elkaar kunnen kopen?

3. A Cinderella Christmas 2016 by Tosca Musk [star rating=”3.5″]

Angie werkt hard om het bedrijf van haar oom onder controle te houden, terwijl haar nicht Candace alle eer opeist. Wanneer Angie, zonder dat Candace hiervan af weet, naar het Christmasquerade Ball gaat, krijgt Angie al gauw de aandacht van Nicholas. Maar voordat Angie haar identiteit onthult zou worden, ging ze er vandoor. Nu moet Nicholas op zoek naar die perfecte mysterieuze vrouw van het Ball.

4. A Christmas Prince 2017 by by Alex Zamm [star rating=”3.5″]

Het volgt een verhaal van een reporter die de inside scoop wilt krijgen over de prins. Ze trekt bij deze royal family in huis en doet zich voor als tutor van het zusje van de prins. De familie lijkt in eerste instantie geen geheimen te hebben, maar schijn bedriegt. Wat heeft Amber er voor over om het perfecte verhaal te schrijven: Haar hart, of haar carrière?

5. Christmas Inheritance 2017 by Ernie Barbarash [star rating=”3″]

Ellen Langford kan het succesvolle bedrijf van haar vader erven, maar ze moet er wel wat voor doen. Ze moet een kerstkaart van haar vader naar voormalig partner in Snow Falls persoonlijk afhandelen. In Snow Falls ontdekt ze haar hometown die ze nooit gekend heeft.

6. Miss Christmas 2017 by Mike Rohl [star rating=”3″]

Holy Khun ofwel ‘Miss Christmas’, vindt altijd dé perfecte boom voor het plein in Chicago. Dit jaar was de boom beschadigd en had zij nog maar 10 dagen om deze te vervangen. Hopende op een wonder spit ze door haar fanmail en vindt ze een brief van een jonge Joey uit Klaus, waar dé perfecte boom staat. Nu moet ze alleen zijn vader nog overtuigen dat deze op het plein van Chicago hoort voor de lichtceremonie.

Kijken jullie rond deze tijd van het jaar vaak kerstfilms?

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow me