ColourPop Ultra Matte Lip | Donut

ColourPop Donut

Tijd voor Donut(s). Oh, how I love donuts en zo ook deze kleur. Het is echt een fel maar zachtroze kleur. Toen ik deze voor het eerst opdeed, bij de diplomauitreiking, was het meteen KABOEM. En ik hield en hou van deze KABOEM, want oh, net als Bumble was dit niet mijn eerste donkere lipstick maar mijn eerste felle lipstick. In roze. Ik hou van roze. Helemaal zachtroze.

Maak kennis met ColourPop Ultra Matte Lip in Donut. Een liquid lipstick met een matte finish. Liquid lipsticks zijn eigenlijk lipsticks in een lipgloss verpakking. Ikzelf vind het soms iets lastiger aanbrengen omdat je wat meer geduld nodig hebt om het product op je lippen te smeren door de lipglossapplicator. Met een lipstick gaat dit, voor mij, eigenlijk wat sneller. Desondanks brengt het wel mooi aan, maar het is even oefenen. Oh, wil het echt niet lukken is het altijd een optie dit met een lipkwastje te doen.

ColourPop Donut

De verpakking is vrij basic en de letters vervagen snel. Dat is wat jammer maar gezien de prijs hoor je mij niet klagen.

http://shiralism.nl/wp-content/uploads/2016/08/colourpopdonut___004-1024x683.jpg

ColourPop Ultra Matte lips blijven gedurende de dag redelijk goed zitten. De randen vervagen bijna niet, maar de binnenkant vanwege consumpties wel. Bijwerken is overigens geen probleem en de Ultra Matte Lip draagt, ondanks dat deze matte is, totaal niet oncomfortabel. Wél is een goede lipverzorging een must, denk aan een scrub en een balsem omdat deze door de uitdrogende (dus matte) werking schilfertjes achter laat.

[twentytwenty]

ColourPop Donut
ColourPop Donut

[/twentytwenty]

 

ColourPop Donut

One thing I know for sure: I’m a ColourPop fan! De kwaliteit en prijsverhouding is echt insane. Voor $6 heb je al een goed werkend product. Ik kan haast niet wachten om mijn volgende bestelling te plaatsen bij ColourPop en overige producten van hun te testen (Super Shock Shadows, puhlease!).

Het enige nadeel is omdat het een matte lipproduct is het schilfers achterlaat en je wederom je lippen moet verzorgen met een scrub.

ColourPop verzend nu internationaal. Deze kosten kunnen nogal oplopen, daarom raad ik je aan op via Shipito te bestellen. Dit is een website waar jij een Amerikaans adres hebt, en zij vanuit het adres naar jouw thuisadres kunnen verzenden. Happy shopping!

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

16 Reacties

 1. 5 september 2016 / 09:41

  Die schilfers vind ik zo vervelend! Maar het is wel écht een mooie kleur <3

 2. 5 september 2016 / 10:41

  De kleur lijkt ook echt op donut glazuur :’D Maar de kleur staat je wel SUPER mooi! <3 heb je wel eens de Colourpop lippie primer gebruikt?

  • Shiralee
   Auteur
   5 september 2016 / 18:55

   THANKS. <3 Ohhhh nee nog niet! Ik ga even kijken, thanks voor de tip!

 3. 5 september 2016 / 12:40

  Ik heb dezelfde, prachtige kleur maar wel erg droog! Heb onlangs 2 satin lips binnen gekregen, echt een wereld van verschil. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het een van mijn favoriete kleurtjes is om te dragen.

  • Shiralee
   Auteur
   5 september 2016 / 18:56

   Ja echt balen is dat! Omdat de kleur zo goed is en de prijs zo fijn neem je het maar voor lief haha. Ik wil die ook ontzettend graag proberen, ben benieuwd!

 4. 5 september 2016 / 20:23

  Wauw prachtig! Zulke kleurtjes staan je echt goed Shiralee! Gave foto’s heb je ook geschoten!
  Liefs,
  Elles

 5. 6 september 2016 / 14:36

  Woah, die kleur is echt zo mooi! Heerlijk zomers en love de finish 🙂 Ik snap dat je fan bent, ik wil ook asap iets ervan kopen!

 6. 11 september 2016 / 09:42

  Ah wat ontzettend gaaaf!
  Ik heb nog steeds helemaal niks van colourpop maar kan echt niet wachten tot ik het ooit eens kan proberen hihi

 7. 11 september 2016 / 10:35

  Wat een gave kleur! Ik moet toch maar eens iets van Colourpop proberen 🙂

 8. 11 september 2016 / 11:21

  Wat een prachtige kleur! Ik word hier wel heel enthousiast van.

 9. 11 september 2016 / 14:56

  Wow! Supermooi. Ik heb niet echt geschikte lippen voor matte producten (of ik scrub te weinig ;-)).

 10. 17 september 2016 / 23:19

  super mooie kleur! staat je heel mooi. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere kleurtjes. xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me