ColourPop Ultra Matte Lip | Bumble

ColourPop Bumble

Na het ontdekken van Shipito, een website waar je een Amerikaans adres hebt en zij het vanuit daar naar jouw thuisadres leveren, wist ik eigenlijk al dat mijn eerste bestelling van ColourPop zou worden. Vandaag laat ik jullie de Ultra Matte Lip in de kleur Bumble zien.

Sinds 12 juli verzend ColourPop nu ook internationaal! Dit betekent dat je ook zonder Shipito een bestelling kan plaatsen. Deze kosten lopen echter wel meer op vanwege de verzendkosten en mogelijke douanekosten.

ColourPop Bumble

ColourPop staat vooral bekend om hun Ultra Satin en Ultra Matte Lip producten. Dit zijn liquid lipsticks met een Satin, dus een glow finish, en een Matte finish. Zij hebben echt enorm veel kleuren in het assortiment voor een lage prijs. De Kylie Jenner Matte lip producten worden zelfs in dezelfde fabriek gemaakt als die van ColourPop, met een vergelijkbare ingrediëntenlijst. Deze kosten $17 en voor ColourPop betaal je $6 per lip product.

ColourPop Bumble

Het maakt niet uit wat je wilt kopen, oh hell, ik zelf zou ook nog weleens een Kylie Matte lip product willen aanschaffen want what the heck, het is van Kylie en de verpakking is leuk. Ik ben gestoord. Maar ze zijn in ieder geval vergelijkbaar met ColourPop haar lip producten.

Bumble dus. Bij ColourPop vind ik het altijd lastig want de swatches op internet zijn altijd een beetje meh, en zo kwam Bumble ook heel anders op mijn lippen terecht. Het valt warm uit met een bruinige/oranje ondertoon en WOAH. I love it! Dit is de laatste tijd echt mijn go-to lipstick. Ik zit altijd safe in de mauve-zone en dit is hierbij echt mijn eertste, donkere lipstick ever.[twentytwenty]

finallybumble_001

finallybumble_003[/twentytwenty]

finallybumble_004

Fullface

De liquid lipstick blijft ook enorm goed zitten. Aan de randen van je lippen, haha! Het is wel een must dat je deze meeneemt on the go voordat je met één heftige rand om je lippen loopt. De lipstick geeft niet af maar vervaagt dus wel gedurende de dag. Ik vind het overigens geen probleem om bij te werken want deze ziet er meteen weer net zo mooi uit als toen ik deze aanbracht.

ColourPop Bumble

Een nadeel is wel met matte lipproducten dat het de lippen uitdroogt… Nu draagt de ColourPop Ultra Matte Lip totaal niet oncomfortabel, gedurende de dag of dagen daarop merk je wel dat je lippen gaan schilferen. Een lipscrub is dus een must.

Lipscrub kan je overigens heel makkelijk zelf maken met wat suiker, honing en evt. wat olie. Je kan er ook voor kiezen om zachtjes met je tandenborstel over je lippen te gaan.

ColourPop Ultra Matte lip in Bumble heb ik gekocht bij ColourPop voor $6 via Shipito.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

8 Reacties

 1. 18 augustus 2016 / 08:43

  Wauw, wat een mooie kleur is dit! Ik had altijd verwacht dat Colourpop best wel duur zou zijn, maar dat valt reuze mee! Nu wil ik er ook 1 kopen!
  Liefs,
  Elles

 2. 18 augustus 2016 / 11:42

  Dit is echt een mooie kleur! Die swatches op de site van Colourpop zijn echt veel lichter dan ze in het echt uitvallen. Maar hij staat je heel erg mooi 😀

 3. 18 augustus 2016 / 22:52

  Wat een prachtige kleur! Hij staat je echt heel mooi

 4. 19 augustus 2016 / 12:00

  wauw wat een verschil en hij staat je prachtig!

 5. 28 augustus 2016 / 13:16

  Staat je mooi! Alleen lijkt hij wel wat donkerder maar toch wel vet.

 6. 28 augustus 2016 / 22:50

  Hele mooie kleur! Staat je goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me