Collection concealer + waar te koop?!

Collection Concealer

COL1

Een concealer zoeken die licht genoeg is voor mijn huid én nog eens goed werkt is lastig te vinden, helemaal voor een zachte prijs. Daar is echter verandering ingekomen met deze concealer van Collection in de kleur 1 Fair. Benieuwd naar het resultaat? Lees snel verder!

COL1

Zonder concealer. Je ziet op mijn kin wat rode plekjes en boven bij mijn neus.

COL2

Zo zie je precies waar ik de concealer heb gesmeerd.

COL3

En het eindresultaat! Het geeft zo’n enorme opfrissing. De dekking vind ik perfect en kan hier gemakkelijk wat puistjes mee verbergen.

De concealer zelf komt in een soort lipglossverpakking, wat ik zelf het fijnst vindt werken. Een concealer in een pot vind ik onhygiënisch  en dit werkt gewoon super makkelijk.
Het enigste probleem wat ik van deze concealer kan bedenken is dat je het online moet bestellen omdat het uit Engeland komt is het nogal lastig te verkrijgen want zo betaal je op eBay veel meer geld terwijl de concealer zelf maar £4.19 kost (omgerekend €5,70).
Ikzelf ben nog nooit in Engeland geweest (such a shame!) maar heb deze kunnen vinden op Amazon.co.uk voor dezelfde zachte prijs. Dit wordt gewoon door Amazon zelf verzonden en je hebt het binnen een paar dagen al in huis. Minpunt is dat je wel een creditcard nodig hebt om deze te kunnen bestellen.
Een fijne creditcard is die van Skrill. Dit is een prepaid creditcard die je als het ware gewoon opwaardeert zonder dat er veel extra kosten in rekening gebracht worden.  Die kan ik zeker aanraden als je vaker van Amazon.co.uk/.de wilt bestellen.

Deze concealer raad ik 100% aan en voor die prijs helemaal! Ik heb een lange tijd de Double Wear concealer van Estée Lauder gedragen maar deze was voor mij net te geel. Ik ben super blij met deze concealer en heb er al weer 2 achter de hand liggen!

+
Goede dekking en kleur
Prijs/kwaliteit/verhouding


Alleen online verkrijgbaar

Share:

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me