Clinique Moisture Surge Intense Moisturizer voor de droge huid

Clinique Moisture Surge Intense

Eén moisturizer in een potje. Iets waar ik altijd iets op tegen had, tot ik een tester in mijn handen had van de Clinique Moisture Surge Intense voor de droge huid. Mijn tester raakte op en ik besloot er toch voor om de crème aan te schaffen.

De reden waarom ik eigenlijk nooit een crème aanschaf dat in een pot zit is omdat 1) er sneller bacteriën bijkomen en 2) de werkzame ingrediënten hierbij dan verloren gaan. Althans, dat is wat skincare experts Paula Begoun en Jetske Ultee beweren. Het klinkt ook vrij logisch, maar deze crème voelt zo ontzettend fijn aan dat ik toch overstag ging.

Clinique Moisture Surge Intense

Een crème in een potje dus, dat komt in een 30ml variant en 50ml variant. De zachtroze kleur vind ik echt ontzettend leuk, maar dat is een bijzaak.

Wat Clinique zegt over de Moisture Surge Intense:

Deze veelzijdige hydraterende formules vullen zeer snel het vocht aan bij de dorstige huid. De huid wordt zacht en glad. Luchtige en vetvrije formules. Zij helpen onmiddellijk:
– Het vochtgehalte van de huid te verhogen met een heerlijke vochtboost
– Te kalmeren met aloë
– De vochtbalans van de huid te herstellen
– Fijne droogtelijntjes minder zichtbaar te maken

Clinique Moisture Surge Intense

Wanneer je de crème voor het eerst uit de pot haalt merk je vrijwel direct hoe vol en romig deze aanvoelt, hierdoor heb je ook vrij weinig nodig. Daarnaast trekt hij ook vrij snel in de huid.

Het product is parfumvrij waardoor de crème niet lekker ruikt. Zelf stoor ik mij hier nooit zo aan.

Clinique Moisture Surge Intense

Conclusie

Ik ben echt super tevreden over dit product en heb ook het gevoel dat het ook echt mijn droge huid voedt. Mijn huid ziet er per definitie niet beter uit als voorheen, maar ik voel en zie wel degelijk verschil qua ‘droogte’ van mijn huid. Groot pluspunt!

Alleen jammer dat deze crème geen niacinamide bevat. Hiervoor gebruik ik nu een apart serum dat ik nog aan het testen ben. Review komt er uiteraard aan.

Een dagcrème vinden met niacinamide die aan al mijn eisen voldoet is nogal lastig te vinden… daarom probeer ik het op deze manier te combineren omdat ik ook écht merk dat mijn huid er beter aan toe is qua vochtbalans sinds ik de Clinique Moisture Surge Intense gebruik. Iets wat ik nogal van belang vind wegens mijn droge huid omdat geen andere crème mij hier beter mij heeft geholpen. Best grappig, omdat ik zelf altijd alles onderzoek en een crème die mij erbij helpt juist het ’tegenovergestelde’ (in een pot en geen niacinamide) is van waar ik altijd naar opzoek was.

Eind eind eind conclusie
Ja, ik ben heel erg enthousiast over de crème en ga deze zeker opnieuw kopen als het op is! Als je een droge huid hebt raad ik je echt aan om eens een tester van dit product uit te proberen om te kijken of je deze fijn vind of niet.

Clinique Moisture Surge Intense is te koop bij Ici Paris XL voor 30 ml / € 19,66 of 50 ml / € 29,25. Prijzen kunnen bij andere winkels als Douglas en de Bijenkorf wat afwijken. Houdt vooral de kortingen in de gaten! Clinique en skincare producten in het algemeen hebben vaak kortingsacties.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

6 Reacties

 1. 31 oktober 2016 / 14:38

  Hier ben ik al een tijdje benieuwd naar! Mijn huid is best droog nu het kouder wordt buiten, dus ik kan een hydratatieboost wel gebruiken. Fijn dat jij er zo tevreden over bent!

 2. 2 november 2016 / 15:14

  Clinique is zooo fijn! 🙂 Een van de weinige merken die mijn arme hoofdje niet laten branden, haha! Ben benieuwd naar deze moisturizer.

 3. 3 november 2016 / 21:46

  Ik vind de zachtroze kleur ook heel mooi. Fijne review, klinkt goed ik wil deze moisturizer testen.

  Inderdaad jammer dat het in een potje zit. Ik vind het eigenlijk heel gek dat veel skincare in een potje zit. Je hebt speciale spatels om er niet met je vingers in zitten maar dan nog komt er snel licht en lucht bij.

 4. 11 november 2016 / 09:37

  Ben heel benieuwd naar deze creme, ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe, goede, hydraterende creme!:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me