Catrice Liquid Camouflage 010 Porcellain High Coverage Concealer

Catrice conealer

Sinds ik mij met make-up bezig houdt heb ik heel vele concealers versleten. Van budget concealers tot high-end. Nadat ik zo hyped was over de L.A. Girl Pro concealer (die ik wel duidelijk beter vindt dan NARS en Urban Decay) besloot ik nog een welbekende budget topper te proberen: Catrice Liquid Camouflage in 010 Porcellain.

Normaal gesproken leg ik zo € 20 tot € 30 euro neer voor een concealer. Sinds ik langzamerhand van alles wel in mijn kast heb liggen en veel dingen geprobeerd heb, kwam ik tot de conclusie dat ik budget concealers eigenlijk fijner vindt dan high-end.

Collection was toen ik begon met make-up één van mijn favorieten, en die van L.A. Girl vind ik ook top. Deze was weliswaar wat dik, maar de dekking. De dekking! Helemaal als je best last hebt van donkere kringen onder de ogen. Het voordeel van L.A. Girl is ook: onwijs veel aanbod in kleur! Bij Catrice is deze wat schaars, eigenlijk heel schaars. Bij Kruidvat verkopen ze deze maar in drie kleuren: 005 Light Natural, 010 Porcellain en 020 Light Beige.

Nog een nadeel van de Catrice Liquid Camouflage concealer is dat hij bijna.altijd.is.uitverkocht in de winkel. Drama! Ik bestel deze dan liever online om het vervolgens op te halen in de winkel. Online hebben ze meestal wel veel op voorraad. De testers zijn vaak wel aanwezig, dan kan je altijd even checken of dit de juiste kleur is of niet.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer komt in 5ml tube met lipglossapplicator. Deze vorm van aanbrengen vind ik persoonlijk altijd het fijnst. Zelf gebruik ik het product altijd onder de ogen. Op onderstaande foto heb ik maar 1 punt aangebracht onder beide ogen.

Catrice conealer

Catrice conealer

Zonder – Met

Zoals je ziet heb ik best wat blauwe kringen onder mijn ogen en deze concealer camoufleert het echt heel natuurlijk. Ik draag hier verder namelijk geen gezichtsmake-up. De kleur is voor mij ook perfect, en de dikte van de concealer is eigenlijk ook precies goed.

Catrice conealer

De concealer trekt wel wat in de lijntjes, maar zoals ik eerder vertelde heb ik zo veel concealers gehad en getest en kan ik met zekerheid zeggen dat ze dat allemaal doen. Ongeacht wat ze voor moois beloven.

Gedurende de dag blijft de concealer ook goed zitten. Ik ben echt blown away van deze budget concealer. Én dat voor maar € 3,59. Te koop bij Kruidvat (online en in de winkels).

Catrice conealer

Catrice Cosmetics is cruelty free.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer
  • Pigmentatie
  • Houdbaarheid
  • Applicatie
  • Verpakking
5

Samenvatting

Wow, wow, WOW! Wat een top product voor zo’n lage prijs. Ik wil niets anders meer, haha. De kleur is mij perfect (al is het aanbod onwijs schaars), de houdbaarheid is top en de applicatie vind ik ook fijn. Ik kan deze concealer niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse routine. Hij trekt wel wat in de lijntjes, maar dat doen vrijwel alle concealers wel – budget of non budget. Het product is ook heel zuinig in gebruik, want hij dekt onwijs goed. Ja, ik ben DIK tevreden!

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me