Bestellen uit het buitenland

Bestellen uit het buitenland

Als je regelmatig uit het buitenland besteld of wilt bestellen kom je er snel genoeg achter dat je een creditcard nodig hebt. Er zijn genoeg redenen om geen creditcard aan te schaffen (fraudegevoelig, rentekosten op ieder bedrag en de kosten van de kaart zelf). Hoe bestel je dan zonder maar toch met een (prepaid) creditcard?

Een iets ander artikel maar toch zeker wel informerend. In een van mijn eerste artikelen schreef ik over de Collection concealer die ik via Amazon.co.uk had gekocht en daar krijg ik regelmatig nog best veel bezoekers op. Iets wat ik niet vaak zie maar zeker veel gebruik is de Skrill Creditcard.

Een Skrill card is eigenlijk een prepaid creditcard waar je geld op stort. De kaart aanvragen kost €10,- en je krijgt deze dan met een week in huis. Het enige nadeel is wel dat wanneer je geld stort je altijd 0,1% betaald van het volledige bedrag. Dat valt goed te overzien.

Wanneer je van Euro naar bijvoorbeeld Dollar wilt betalen wordt er wel een “conversion fee” toegepast. Het overzicht van die kosten kan je hier vinden.

Ik bestel regelmatig op BeautyBay, Amazon en voorheen AliExpress (kan nu met iDeal) waardoor deze kaart echt super handig is. In het betaalmenu vul je jouw gegevens in die op de kaart staan en voila. Eigenlijk werkt het gewoon als PayPal maar dan heb je er een kaart extra bij.

Ik raad deze kaart zeker aan voor als je geen liefhebber bent van een creditcard maar toch regelmatig koopjes wilt doen uit het buitenland waarbij een creditcard als betaalmethode verplicht wordt gesteld. En als je het geld kan missen natuurlijk.

Amazon is vooral heel fijn omdat het vaak echt een stuk goedkoper is dan in Nederland en regelmatig leuke aanbiedingen hebben, ook betreft camera tools! Niet altijd, maar vaak wel. Ik gebruik dan vaak Amazon.de maar ook wel eens co.uk of .fr.

Als je nog vragen hebt over deze kaart stel deze gerust, hopelijk weet ik het te beantwoorden!

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

credits mockup link | quote link

Share:

8 Reacties

 1. 29 maart 2016 / 07:54

  Dit zou wel iets voor mij zijn, ik heb namelijk geen creditcard… En telkens die van mijn vader vragen haha…

 2. 29 maart 2016 / 08:25

  Ik koop eigenlijk nooit wat uit het buitenland, maar wel een handige tip!

 3. 29 maart 2016 / 08:43

  Handige tip! Ik heb sinds kort een echte creditcard die ik nodig had voor het boeken van een reis, maar ik bestelde voorheen eigenlijk alleen bij webshops die Paypal accepteerden.

 4. 29 maart 2016 / 11:18

  Ik heb echt een hele sterke relatie met m’n creditcard, dus voor mij is het geen probleem, maar voor anderen is dit heel erg handig!

 5. 29 maart 2016 / 12:27

  Gelukkig heb ik een creditcard, maar ik heb nog nooit eerder gehoord van de Skrill card eigenlijk. Wel lijkt het mij super handig. Al vind ik iDeal super en het makkelijkste.

 6. 29 maart 2016 / 18:00

  Ik betaal soms via paypal, maar tegenwoordig doe ik dat niet veel meer. Ik koop nog wel hoesjes op AlieExpress, maar daar kan je via ideal betalen

 7. 2 april 2016 / 14:33

  Ik heb zelf ook een prepaidkaart van mijn bank! Heel handig, ze is gekoppeld aan m’n bankrekening dus vanaf mijn telefoon kan ik mijn geld gelijk overzetten. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me