Benefit Gimme Brow 03

Bennefit Gimme Brow 03

Volgens mij is dit mijn eerste Benefit product! Yay! Benefit is als het op verpakkingen aankomt, want let’s be honest – ik had nog geen enkel Benefit product -, echt een winner. Ze stralen zoveel eigenheid uit op een unieke manier en dat vind ik echt ontzettend tof aan dit merk. Je ziet meteen als iets van Benefit is. Oh ja, hetgeen dat ik kocht is de Benefit Gimme Brow in de kleur 03, waar deze blogpost immers over gaat.

Benefit lanceerde onlangs maar liefst 10 soorten wenkbrauwproducten. Say whatttt?! Ik zou alles wel willen hebben, maar of ik het nodig heb? Nah. Ik besloot toch om de Gimme Brow te kopen omdat mijn MAC Toasted Blonde onwijs snel was opgedroogd en deze kleur het beste past bij mijn Anastasia Dipbrow Pomade in Caramel.

Gimme Brow is overigens een product dat al bestond bij Benefit, maar waar zij een totaal andere verpakking aan hebben gegeven. Want hoe cute is dit?! Het is net een magic wand. En toveren, dat kan het.

Bennefit Gimme Brow 03
Bennefit Gimme Brow 03

Mijn oog viel in eerste instantie op de brow gel van Anastasia in Caramel maar die borstel vond ik zo groot. Yikes. Buiten dat gelaten lijkt deze kleur perfect aan te sluiten bij de Dipbrow in Caramel. Net als de ka-BROW! eyebrow cream-gel van Benefit in de kleur 03. Die verpakking vind ik trouwens ook erg leuk, die heeft het kwastje voor de cream-gel in zijn dop gedaan. Ik vond dit echter wat overdreven om te kopen aangezien ik nog een grote hoeveelheid aan dipbrow van Anastasia heb die ook perfect werkt. The struggles.

Oh ja: Benefit Gimme Brow in 03.

Het borsteltje is echt ieniemienie. Dat is echt een groot voordeel. Het maakt het namelijk een stuk makkelijker om het in model te brengen, maar ook dat je het niet té extreem aanbrengt.

[twentytwenty]Bennefit Gimme Brow 03
Bennefit Gimme Brow 03[/twentytwenty]

 

Mijn wenkbrauwen zónder wenkbrauwproduct en met mijn wenkbrauwen mét Gimme Brow. Ha! Wat een verschil. Ik vind het altijd zo’n gek gezicht als ik een fullface look heb gedaan en vervolgens mijn wenkbrauwen niet doe. Ze zijn zo blond dat het gebleekt lijkt. Ik vind het wel grappig, want ik lijk bijna buitenaards, haha.

Bennefit Gimme Brow 03
Bennefit Gimme Brow 03

Maar echt, wow!!! Ik ben zo blij verrast met deze kleur. En nogmaals, ga naar de winkel om het product even te testen. Als ik dit niet had gedaan, had ik zo de kleur 01 light besteld en was dit een enorme miskoop geweest.

Belangrijk is dus dat je de ondertoon van je huid weet te bepalen, ikzelf heb een warme ondertoon waardoor de kleur Gimme Brow 03 het beste en natuurlijkst bij mijn huidtint past. Heb jij een koele ondertoon? Dan zit je waarschijnlijk in de kleur 01, deze kleur is nammelijk wat assig. Heb je een warme ondertoon en draag je deze assige kleur kan dat er soms wat ‘viezig’ uit zien. But again, check het even in de winkel! Voor zwarte wenkbrauwen zal de kleur 05 wel moeten voldoen.

In dit artikel vind je trouwens terug hoe je het beste je ondertoon kunt bepalen.

Bennefit Gimme Brow 03

Het product belooft waterproof te zijn wat het ook zeker is. Ja, ik ben fan!

Of dit product zijn geld waard is? Ik vind zeker van wel maar ik moet er heel eerlijk bij zeggen dat ik nog geen budget variant hiervan heb geprobeerd waardoor vergelijken moeilijk is. Heb je het ervoor over om, net zoals ik, zoveel geld uit te geven voor dit product, by all means – go for it, als niet, kan je altijd even de schappen van Rimmel of Catrice checken!

Benefit Gimme Brow 03 heb ik gekocht bij Douglas voor €26,50.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

10 Reacties

 1. 4 augustus 2016 / 10:07

  Oh het is een gel! Maar jij hebt ook niet meer dan dat voor je wenkbrauwen nodig 🙂 hij staat echt heel mooi! Ik twijfel om nog zo’n potloodje van Benefit te gaan halen.

 2. 4 augustus 2016 / 13:00

  Wat een mooi effect zeg, de kleur past echt perfect bij je.

 3. 4 augustus 2016 / 13:26

  Wat een prachtig resultaat, ik vind het onwijs mooi!

 4. 5 augustus 2016 / 10:46

  Wow nais!! Te gekke foto ook 😉 Ik vind de verpakking alleen al heel erg leuk.

 5. 5 augustus 2016 / 21:22

  Dit effect is wel heel mooi! Heb al veel gehoord over dit product en alleen maar goeie verhalen..

 6. 7 augustus 2016 / 18:29

  Heel mooi resultaat! Jammer dat het een beetje prijzig is. Ik hou altijd van de zoektocht om een goede budgetvariant te vinden dus hier ga ik zeker naar op zoek.

 7. 10 augustus 2016 / 16:49

  Goeie review! Ik ben eigenlijk ook een beetje klaar met de poeders en de potloodjes. Het liefst heb ik gewoon één gel die het in model brengt. Misschien moet ik deze eens proberen. Grappig gedaan met die before & after foto trouwens, hoe heb je dat geflikt ?:D

  • Shiralee
   Auteur
   10 augustus 2016 / 17:15

   Potloden en poeders zijn echt fijn hoor, maar soms heb je gewoon geen zin. En bij mij schijnen mijn blonde haren altijd door, haha. En verven tja, je blijft bezig.

   Thanks! Is een plugin, TwentyTwenty. ^_^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me