Benefit Cheekathon

Benefit Cheekathon

Hey en leuk dat je mijn post leest! Deze keer niet een post van Shiralee maar van mij (Selena). Ik ben dus Selena en ik ben 19 jaar oud. Shiralee blogt nu al een tijdje en door haar heb ik ook steeds meer interesse gekregen in bloggen. Maar door druk met school en werk heb ik het altijd uitgesteld. Totdat Shiralee aan mij vroeg dat ik wel een post kon plaatsen op haar site om te kijken of ik het leuk vind om te doen. Dus vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aankoop zien de Benefit Cheekathon!

Ken je dat, je gaat naar de winkel om iets te kopen wat je nodig hebt en komt terug met heel iets anders… Dat was mij vorige week gelukt. Ik ging naar de Douglas voor een simpele mascara die ik echt nodig had maar wilde ook niet te veel geld uitgeven aangezien het nog niet het einde van de maand was. Maar deze goede deal kon ik echt niet laten liggen! 5 mooie blushes voor €59!? Benefit heeft wel vaker van die leuke boxen waar je dan in verhouding goedkoper uit bent dan als je alles apart koopt. De blushes van Benefit zijn los €33 per stuk dus met deze box ben je zeker goedkoper uit!

De Benefit Cheekathon is een box met 4 blushes en 1 bronzer. Deze bevatten dezelfde hoeveelheid dan de aparte blushes van Benefit en er zit een kwast bij waarmee je het kan aanbrengen.

Blushes: Dandelion, Rockateur, Dallas, Coralista
Bronzer: Hoola

Benefit Cheekathon
Benefit Cheekathon
Benefit Cheekathon

Met 4 verschillende blushes vind ik het leuk dat je verschillende looks kan maken. De Dandelion voor een zachte zomerse look, en de Coralista voor een wat meer opvallende look, bijvoorbeeld leuk met uitgaan. De Hoola is wel 1 van mijn favorieten geworden. Ik vind make-up wat matte is al super mooi en de Hoola bronzer is zo mooi matte, I love it!

Benefit Cheekathon
Benefit Cheekathon

Ik weet niet hoelang de Cheekathon box nog verkrijgbaar is. Ik heb mij laten vertellen dat ze 40 boxen hadden gekregen in Douglas Amsterdam. Dus als je er ook een graag wilt wees er dan snel bij.

xxx Selena

Share:

12 Reacties

 1. 31 maart 2016 / 09:26

  Hoi Serena. Ik zal die palette ook kopen, als is het €59. Is nog steeds een superdeal. 😉 Prachtige palette.

 2. 31 maart 2016 / 10:14

  Leuk! Het is echt een suuuuper mooi palette, echt zo prachtig. Twijfel zelf omdat ik bang ben dat de kleuren bij mij wat licht uitvallen.

 3. 31 maart 2016 / 11:44

  Ik vind het echt een hele mooie palette en zou deze graag willen hebben, omg<3

 4. 31 maart 2016 / 17:49

  Woaaaah dit is gaaf! Het is dat Benefit niet dierproefvrij is, anders had ik hem ook wel gewild hihi!

 5. 2 april 2016 / 20:32

  Wat gaaf, zeker een goede investering omdat een losse blush al zo prijzig is. Er zitten hele mooie kleurtjes in.

 6. 3 april 2016 / 20:55

  Hello Selena 😉

  Mooi palette. De verpakking ziet er super leuk uit, ik word er hebberig van. Mooie kleuren.

 7. 5 april 2016 / 16:45

  Wauw, dit ziet er zo goed uit! Eens kijken of ze hem nog verkopen!

 8. 12 april 2016 / 18:03

  Hij is zoo ongelofelijk mooi. Ook echt een super goede deal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me