BECCA x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

BECCA x Jaclyn Hill Face palette

BECCA is een merk waar ik eigenlijk niet eerder bekend mee was, tot de Jaclyn Hill x Champagne Pop collection. Jaclyn Hill is een Amerikaanse YouTuber en BECCA is een high-end en kwalitatief goed make-up merk opgericht door Rebecca Morrice Williams. Chapagne Pop is een welbekende en prachtige highlighter van deze lijn, maar er is nu ook een face palette limited edition met 3 blushes en 2 highlighters. Als fan van Jaclyn en make-up moest ik dit product natuurlijk in handen hebben.

De verpakking is zo mooi dat het bijna zonde is het product in gebruik te nemen. Dat slaat natuurlijk nergens op, maar het straalt zo veel luxe uit met haar gouden details en ‘zware’ verpakking inclusief spiegel.

beccaxjaclyn_001

beccaxjaclyn_002

BECCA x Jaclyn Hill Face palette swatchesVan links naar rechts: Rosé Spritz (Luminous Blush), Amaretto (Blush), Pamplemousse (Blush), Champagne Pop (Highlighter), Prosecco Pop (Highlighter)

De bovenste rij bestaat uit 3 blushes:  2 minerale blushes in Amaretto en Pamplemousse en 1 luminous blush in Rosé Spritz. Rosé Spritz is een roze blush met wat shimmers, Amaretto heeft een bruine tint en Pamplemousse is echt roze.

De onderste rij bestaat uit 2 highlighters, de welbekende Champagne Pop met een peachy ondertoon en Prosecco Pop met een gouden ondertoon.

Ik was op het begin een beetje bang dat de gouden ondertoon bij niet helemaal zal staan, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze best graag gebruik! Ik denk dat deze bij een koele ondertoon wellicht wat minder staat. Zelf heb ik een warme ondertoon.

[twentytwenty]

BECCA x Jaclyn Hill Face palette

BECCA x Jaclyn Hill Face palette

[/twentytwenty]

Bovenstaande foto draag ik de blush Amaretto met de highlighter Prosecco Pop. Het is altijd lastig om de kleuren goed over te laten op een fullface foto…

beccaxjaclyn_006

Informatie op de achterkant:

“Sparkling with golden luminosity, Champagne lights up everything it surrounds, encouraging us to celebrate each moment. The perfect inspiration, this palette captures its luxurious effervescence, and who better to partner with than Jaclyn Hill, creator of the original Champagne Pop! Featuring all new shades created by Jaclyn in best-selling Shimmering Skin Perfector Pressed, Mineral Blush and Luminous Blush, you can create endless combinations for your perfect glow. Simply sweep the luxuriously creamy powders across the face, wear shades alone or layered for unique looks. Cheers!”

beccaxjaclyn_004

De blushes en highlighters zijn allemaal super goed gepigmenteerd en romig van structuur. Bij de blushes moet je zelfs een beetje oppassen dat je niet te veel pakt! Het enige nadeel is dat ze wat poederig zijn, waardoor je het product goed moet aftikken van je kwast maar ook van het palette voor als de kleuren zich gaan mengen.

beccaxjaclyn_003

Het palette heb ik online uit Engeland besteld via SPACE.NK.apothecary voor €56,50 exclusief verzendkosten. Dat betekent dat je zo’n €11,30 betaald per product, wat ik persoonlijk nogal mee vind vallen, gezien de hoeveelheid die in het palette zit! In totaal heb ik €62,38 betaald en had ik het palette binnen een paar dagen (!) al in huis. Wanneer je iets uit Engeland besteld, hoef je (nog) geen invoerkosten te betalen.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

4 Reacties

  1. 5 september 2016 / 22:14

    Dit merk kende ik nog niet!
    Wat een mooie kleuren!

  2. 6 september 2016 / 14:33

    Wow, mooi palette en prachtige kleuren erin! En wat handig die voor/na vergelijking 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me