Anastasia Dipbrow Pomade ‘Caramel’

Dipbrow Caramel

Na maandenlang op zoek te zijn gegaan naar de juiste teint van de Dipbrow Pomade van Anastasia heb ik hem dan eindelijk gevonden: Caramel. Iedere keer werd mij iets anders aangeraden en iedere keer vond ik het maar niks. Ik was wel vastbesloten van mijn zaak, want ik moest en zal de Dipbrow Pomade krijgen omdat het bij anderen er zó perfect en mooi uit ziet. Het maakt je gezichtsvorm ‘compleet’ en ooglooks zijn beter vast te leggen. 

Dipbrow Caramel

Dipbrow Caramel

VERPAKKING
De wenkbrauwgel komt in een glazen potje met draaideksel. Mij is geadviseerd de deksel er zo snel en goed mogelijk weer op te draaien vanwege uitdroging van het product. Ik laat het wel gewoon even open staan als ik met beide wenkbrauwen bezig ben en heb hierbij nog geen problemen ondervonden. Zelf vind ik het handig werken omdat ik mijn kwast gemakkelijk kan deppen in het potje en zo de hoeveelheid kan bepalen.

Dipbrow Caramel

PRODUCT
Anastasia Dipbrow Pomade is bruin van kleur maar met een rode ondertoon. Precies wat ik nodig heb! Hoewel ik super blij ben met mijn MAC Toasted Blonde vond ik deze tóch net wat te oranje voor in de winter, omdat mijn haren in de winter donkerder zijn. Bovendien wou ik gewoon graag de Dipbrow Pomade. No excuses.

De wenkbrauwgel is waterproof, makkelijk aan te brengen en op te bouwen naar de vorm van je wenkbrauw. Het is sneldrogend, long-lasting én het hecht zowel aan de haartjes als de huid waardoor je natuurlijke gevulde wenkbrauwen kunt creëren.

dipbrow caramel

fotd20maart_001

SWATCHES
Links zie je mijn wenkbrauw opgevuld met de Dipbrow Pomade in Caramel en rechts zie je mijn ‘natuurlijke’ wenkbrauw (deze heb ik laten verven, want ja, ze zijn nog blonder van zichzelf ☺).

Meestal breng ik het product licht aan voor een natuurlijke look. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wilt, maar dit gebruik ik vaak als daily basis. Strakke wenkbrauwen vind ik ook echt ontzettend mooi maar moet daar eerlijk gezegd nog wat meer mee experimenteren 😡.

Het blijft de hele dag op zijn plek zitten, zoals beloofd en als ik er perrongelijk overheen veeg of als ik wat zweet hoef ik mij hier geen zorgen over te maken want het blijft gewoon zitten. Als je strawberry blonde haar hebt en op zoek bent naar de juiste kleur kan ik deze echt zeker aanraden! Wel raad ik ook altijd aan om dit nog even te checken in de winkel.

Anastasia Dipbrow Pomade is te koop voor €29,95,- bij Douglas. Wil je het product uit Engeland (via BeautyBay) bestellen kost het je een wat langere levertijd maar wel €17,40.

 Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

18 Comments

 1. 11 April 2016 / 09:59

  Ik vind het effect mooi! Ik kan steeds beter strakke wenkbrauwen tekenen maar natuurlijk is altijd mooi 🙂

 2. 11 April 2016 / 12:17

  Wauw ik vind het effect heel erg mooi. Ik gebruik zelf toch liever de Maybelline Brow Satin omdat ik het gevoel heb dat dat echt een fool-proog product is, en ik denk dat ik met zoiets als dit heeeeel snel de mist in zal gaan haha.

  • Shiralee
   Author
   15 April 2016 / 10:25

   Haha ja kan mij goed voorstellen, was ik op het begin ook bang voor maar viel eigenlijk errrruuug mee!

 3. 11 April 2016 / 12:34

  Ziet er goed uit meid, je hebt ook trouwens mooie volle lippen! Rihanna lippen haha! ik kan ook echt niet meer zonder, vandaag weer de medium brown op

 4. 11 April 2016 / 13:05

  Deze kleur is echt perfect voor je! Ik ben ook eeuwig trouwe fan van de dipbrow 😀

  • Shiralee
   Author
   15 April 2016 / 10:25

   Ohhhh ja <3 thanks! Geweldig product is het! Wil ook zo graag nog de Brow Wiz proberen.

 5. 11 April 2016 / 14:47

  Niet mijn kleur, maar deze staat jou geweldig !

 6. 11 April 2016 / 16:34

  Ik vind dat je het op een heel natuurlijk manier het product gebruikt. Bij veel mensen zie je de haartjes niet meer. ( hopelijk lukt het mij ook ooit om haar te laten zien. ;-))Dit product wil ik dol graag hebben alleen komt het er nog niet van. Maar hij komt echt wel.

  • Shiralee
   Author
   15 April 2016 / 10:26

   Klopt inderdaad! Thanks. 😉 Raad het ook zeker aan via BeautyBay!

 7. 11 April 2016 / 19:38

  Ik wil ook heel graag de pomade! Alleen lastig welke kleur, bij de douglas, werd een vrij warme teint geadviseerd.. Maar daar ben ik niet zo van, dus ga snel nog keer kijken.

  • Shiralee
   Author
   15 April 2016 / 10:27

   Klopt inderdaad, zelf ben ik ook echt 100x naar Douglas geweest waar ik verkeerd advies op heb gekregen. Toen ben ik zelf maar op onderzoek uit gegaan en vroeg of ze die kleur aan wou brengen, perfecte match! haha 😉

 8. 11 April 2016 / 21:57

  O M G jouw eyeliner en wimpers zijn prachtig! Maar we hebben het hier over wenkbrauwen, de dipbrow staat heel natuurlijk, mooi hoor.

  • Shiralee
   Author
   15 April 2016 / 10:27

   Hahaha! Dankjewel!!!

 9. 12 April 2016 / 10:52

  Oh ik wil dit product ook nog zo super graag maar helaas zit ik er ook mee dat ik de kleur niet kan vinden.. Het resultaat vind ik mooi, hele natuurlijke kleur!

  • Shiralee
   Author
   15 April 2016 / 10:28

   Dat is en blijft echt lastig! Ik zou zeggen probeer gewoon wat vaker op verschillende dagen en door verschillende dames bij de Douglas! Scheelt een hoop 🙂

 10. 13 April 2016 / 16:04

  Ziet er zeker mooi uit! Ik zoek ook nog steeds alternatieve voor mijn wenkbrauwpotloodje haha. -x-

  • Shiralee
   Author
   15 April 2016 / 10:28

   Ja en eigenlijk kan je ‘m ook heel natuurlijk aanbrengen in tegenstelling dat je soms online zit! Al vind ik die super sleek wenkbrauwen ook wel heel mooi hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow me