Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette

Anastasia Modern Renaissance palette

Vanaf de seconde dat ik het Anastasia Beverly Hills palette voorbij zag komen bij sneak peeks wist ik één ding zeker: deze wordt van mij. Toen ik even later las dat deze in het vaste assortiment komt te zitten kon mijn geluk helemaal niet meer op. Na een paar keer te hebben mis gegrepen heb ik ‘m dan eindelijk kunnen bemachtigen: Anastasia Modern Renaissance palette. En dat in Nederland!

Anastasia Modern Renaissance palette

Dit is ‘m dan… in een suede verklede verpakking dat meteen het gevoel geeft van een luxe product, haha. Job well done!

Wanneer je de verpakking openmaakt zitten er 14 (!) prachtige nude en berry-toned tinten oogschaduws in, variërend in matte en shimmers én een spiegel. Ook zit er een tweezijdig kwastje bij, en in tegenstelling tot de meeste oogschaduwpalettes is dit ook écht een kwastje die ik regelmatig gebruik. Een kant voor mijn outer v, en de andere fluffy kant, voor mijn crease.

Anastasia Modern Renaissance palette
Anastasia Modern Renaissance palette
Anastasia Modern Renaissance palette
Bovenste rij (v.l.n.r.): Tempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter en Cyprus Umber.
Onderste rij (v.l.n.r.): Raw Sienna, Burnt Orange, Primavera, Red Ochre, Venetian Red, Warm Taupe en Realgar.

Zoals je kunt zien zijn deze stuk voor stuk enorm goed gepigmenteerd. Zoals ik ook niet anders had verwacht van Anastasia, een vorig limited edition oogschaduwpalette behoort namelijk nogsteeds in mijn favorieten. In Amerika verkopen ze ook losse oogschaduws van ABH die je in een Z-palette kunt samenstellen. Fingers crossed dat deze binnenkort naar Nederland of BeautyBay komen!

Alle oogschaduws blenden goed en brengen mooi aan op de oogleden.

Anastasia Modern Renaissance palette

Ughhhhh!!! I can’t!!!

Anastasia Modern Renaissance palette

Ik ben echt super blij met dit palette en maakt zeker de beloftes waar. Het enige minpunt dat ik mij kan bedenken is wanneer ik mijn kwast in het product dip deze wat poederig is, dus aftikken is echt een grote MUST, ook betreft het voorkomen van fallout. Maar eerlijk gezegd valt dat geheel te overzien vanwege de pigmentatie. Het zijn précies mijn kleuren en beloof dat jullie nog veel van dit palette zullen gaan zien in komende Face of the Days! Vergeet vooral ook niet even op mijn Instagram te kijken waar ik regelmatig mijn ooglooks deel.

Het palette heb ik bij GreatBeautyBar gekocht voor €54,95 zonder verzendkosten en de volgende dag had ik deze meteen in huis. Het palette is ook regelmatig bij BeautyBay beschikbaar (als deze niet Out of Stock is). Bij BeautyBay duurt het altijd wel wat langer voordat je jouw zending binnen hebt.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

16 Reacties

 1. 8 augustus 2016 / 08:18

  Wauw, je hebt hem! Super gaaf! Ik vind het zo’n ontzettend mooi palette! Fijn dat hij je bevalt!
  Liefs,
  Elles

 2. 8 augustus 2016 / 08:50

  Ik heb ‘m ook en het is nu echt m’n favoriete palette 😀 al die prachtige kleuren! Ik houd ervan <3

 3. 8 augustus 2016 / 09:56

  Ben nog niet bekend met het oogschaduw palette van dit merk maar wat zien de swatches er goed uit!!

 4. 8 augustus 2016 / 11:09

  Deze staat op mijn wishlist! En wat zijn je foto’s mooi gelukt!

 5. 8 augustus 2016 / 11:56

  Wat is hij mooi! <3 En wat heb je prachtige foto's gemaakt. Ik ben nu heel benieuwd naar een look met deze mooie kleurtjes.

 6. 8 augustus 2016 / 12:06

  Wat een prachtig palette! En wat een pigment, wauw! Fijn ook dat het kwastje van goede kwaliteit is. Dat zie je inderdaad niet vaak.

 7. 9 augustus 2016 / 11:40

  Gaaf dat je dit palette hebt, het ziet er supermooi uit. Ik wist niet dat Anastasia meer had dan producten voor de wenkbrauwen.

 8. 11 augustus 2016 / 13:09

  Oeh, ziet er goed uit! Voor mij een beetje aan de dure kant, maar wel mooie en goed gepigmenteerde kleuren!

  xx Alex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me