Anastasia Beverly Hills Glow Kit – Moon Child

ABH Moonchild

JAAAAAA! Het palette dat ik al enige tijd wou hebben, heb ik eindelijk in mijn bezit! Het gaat om de Moon Child Glow Kit van één van mijn favoriete merken: Anastasia Beverly Hills.

Anastasia Beverly Hills, ofwel ABH, verkoopt verschillende Glow Kits in Nederland met 4 highlighter poeder die de huid een mooie glans geven. Deze worden in de kleuren Sun Dipper, Gleam en That Glow verkocht en zijn ook in Nederland verkrijgbaar bij GreatBeautyBar. Er is echter één palette die ik al een tijd wil hebben en dat is het Moon Child palette. Laat deze nou nét alleen in Amerika te koop zijn én ook nog eens via de officiele ABH website.

_mg_1327-bewerkt

ABH Moonchild

Moon Child. Magische, metallic highlighters. De naam alleen al, ik vind het geweldig. En dan in combinatie met de kleuren. Well done!

De verpakking heeft een magneten sluiting en bevat geen spiegel.

In het palette zitten 6 metallic poeders / highlighters van 4.25 gram per pan. In de Glow Kits die ook in Nederland verkrijgbaar zijn, zit er 7.37 gram per pan aan highlighter in. Iets meer voor twee tinten minder.

Moon Child bevat over meer aparte tinten, namelijk:

Blue Ice – Een diamand wit met een ijzig-blauwe reflectie
Star – Moonstone met mint, platinum en een zilver reflectie
Purple Horseshoe – Glittering lavender met een arctic blauw reflectie
Pink Heart – Parel wit met een zachtroze reflectie
Lucky Clover – een klaver kleur met goud en kanariegele reflectie
Blue Moon – ijzig blauw met een zilvere reflectie

ABH Moonchild

[twentytwenty]

Anastasia Moonchild swatches

Anastasia Moonchild swatches

[/twentytwenty]


Van links naar rechts:
Blue Ice, Star, Purple Horseshoe, Pink Heart, Lucky Clover, Blue Moon.

Geeft een bijzonder effect in zowel licht als donker en zijn allemaal vrij pastel qua kleur.

Nu kan je je afvragen, waarom zou ik deze gekke kleuren highlighter op mijn wangen dragen? Nou, gewoon, omdat het kan, en ook omdat het best tof is. Maar, waar ik deze ook ontzettend tof voor vind is als oogschaduw óf als highlighter bij oogschaduw zoals in de inner corner of op de browbone.

[twentytwenty]

Anastasia Moon Child

Anastasia Moonchild

[/twentytwenty]
Hier gebruik ik Pink Heart boven mijn wang, inner corner van mijn oog en op de browbone. <3 Voor meer looks, hou vooral mijn Instagram in de gaten. Hier post ik regelmatig nieuwe (oog)looks.

ABH Moonchild

De pigmentatie is goed, de highlighters brengen mooi aan en zijn ook prima op te bouwen.

Ik ben net zo enthousiast over dit palette als toen ik ‘m kocht! Het is echt een pareltje. Of het echt nodig is? Nee. Dit palette is puur voor de make-up enthusiasts en geeft wat extra’s aan je looks. Zelf ben ik er echt enorm blij mee!

Het palette is (tijdelijk ?) verkrijgbaar bij Sephora.fr voor €47,- excl. shipping voor €13,90 óf voor $40 dollar via de officiële website. Hierbij kan je gebruik maken van Shipito.

EDIT APRIL 2017: VANAF NU IS HET PALETTE OOK BESCHIKBAAR VIA DE OFFICIËLE ABH.CO.UK WEBSITE! (ofwel, geen invoerkosten!!!)

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Delen:

12 Reacties

 1. 7 november 2016 / 10:51

  Ooooh je hebt ‘m gewoon! Echt een prachtig palette 😀 Ik houd wel van in m’n vrije tijd de meest opvallende en uiteenlopende make-up te testen maar ik ben bang dat blauw me gewoon niet staat :/ maar misschien is dat ook wel een mening zodat ik mezelf tegen kan houden en niet nóg meer geld uitgeef xD

  • Shiralee
   Auteur
   10 november 2016 / 07:48

   Hahaha! Ja goeie! Ik dacht het eerst ook omdat het vrij koel is maar de tinten zijn niet heel hard van kleur, maar wel echt mooi. Lekker duidelijk weer. Echt balen dat je het ook nergens kan testen!

 2. 7 november 2016 / 13:55

  Ik wil mee beginnen dat ik je nieuwe layout (die is nieuw toch? haha) echt super mooi vindt!
  Ik vind daarbij dit palette ook echt prachtig! Wauw! Ik wil het nu ook hebben haha! Alleen ik vind het toch best wel duur en ik heb al zoveel aan make-up uitgegeven dat ik het maar aan me voorbij laat gaan met pijn in mijn hart.

  • Shiralee
   Auteur
   10 november 2016 / 07:47

   Ohhhh super leuk om te horen! Dankjewel! Ja, soort van, het is eigenlijk mijn oude thema maar ik heb de code hier en daar wat aangepast! 😉 Ja het is echt een pareltje. <3 Snap ik! Ik ben echt een loser als het aankomt op geld uitgeven aan make-up. Ik zou eigenlijk eens een blogpost moeten maken met wat het allemaal kost, maar aan de andere kant, meh. :'D

 3. 7 november 2016 / 15:50

  Wat een unieke kleuren! Ik vind ze best apart en daarom zou ik ze niet snel kopen, maar toch is het wel een erg mooi palette voor als je van dit soort apartere tinten houd. Het ziet er zeker erg mooi uit op je huid!

 4. 8 november 2016 / 08:49

  Koel staat niet zo bij mij, maar deze is echt heeeel erg mooi en staat je echt goed! Super leuk!

 5. 8 november 2016 / 20:02

  Wauwie hij is mooi! En super leuk gedaan met dat verschil in het donker!

 6. 12 november 2016 / 13:58

  IK WIL DEZE! Oh my god, hoe mooi is dat wel niet en hoe leuk heb je het voorgesteld door zo te kunnen kijken naar beide foto’s! Ik vind Anastasia echt geweldig en ben al heel tevreden van de producten die ik momenteel gebruik, deze staat SOWIESO op m’n wishlist!

 7. 12 november 2016 / 16:03

  Oh wauw die MOET ik hebben <3! Staat je erg mooi ook die tinten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me