Alpine PartyPlug

Alpine PartyPlug

In de maand mei ben ik maar liefst naar 3 concerten geweest dus ik besloot oordoppen te bestellen ter bescherming van mijn oren. Ik ben al een paar keer in mijn leven naar een concert geweest waarvan ik achteraf elke keer weer dacht: wat stom dat ik geen speciale oordoppen heb besteld! Vandaag wil ik deze review met jullie delen want laten we nou heel eerlijk zijn: onze oren zijn heel belangrijk en ik zou het verschrikkelijk vinden als ik een beschadiging op zou lopen vanwege mijn eigen stommiteit!

Laten we beginnen met hoe handig deze plugs zijn om mee te nemen. Ik kreeg ze bijgeleverd met een speciale case waar je ze in kan stoppen zodat je deze zo aan je sleutelbos kan hangen. Dit is echt super handig! Zo heb ik ze altijd bij me en kan ik het ook niet vergeten.

Ten tweede, ik ben dus naar 3 concerten geweest: The Vamps, 5 Seconds of Summer en Ariana Grande. Je kan je dus voorstellen dat hier heel veel tienermeiden zijn die heel maar dan ook heel hard kunnen gillen en wáuw wat was ik blij dat ik deze oordoppen had zeg. Ik hoefde mijn oren niet meer dicht te doen want het kwam er gewoon echt niet doorheen.

Ik kan deze blogpost zo lang maken als ik wil maar de conclusie is eigenlijk gewoon dat het geluid van de muziek er goed doorheen komt maar de overige (lees: schadelijke) geluiden er niet doorheen komen.
Nu hangt het natuurlijk of af waar je naar toe gaat, want bij The Vamps in de Melkweg was het geluid gewoon slecht, maar dat lag gelukkig niet aan de oordoppen. Hierdoor was ik wel benieuwd hoe het klonk in de Ziggo Dome maar werkelijk waar, perfect. Ik ben zó enorm blij met deze en ik kan er maar niet genoeg op hameren hoe belangrijk het is om je oren te beschermen want je moet er nog zo lang mee! Na afloop van de concerten had ik ook geen last van een piep in mijn oren

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, de oordoppen heb ik hier besteld voor €12,99.
Bij de Ziggo Dome zelf hebben ze ook van die kauwgombalautomaten staan waar je oordoppen kunt halen voor ik geloof €2,-. Je moet alleen wel de mazzel hebben dat deze niet zijn uitverkocht!

Share:

9 Reacties

 1. 4 juni 2015 / 08:45

  Heel goed dat je van die partyplugs hebt. Ik was laatst een avondje stappen, twee dagen daarna had ik nog steeds last van mijn oortjes. Brrr.

 2. 4 juni 2015 / 14:00

  Wat goed dat je aan je oren denkt. Ik ga nooit naar concerten maar luister wel naar muziek met oortjes in tijdens hardlopen en dan is het volume op max…. Niet oke…

 3. 5 juni 2015 / 19:42

  Leuke blogpost! Had niet verwacht dat de muziek gewoon goed door de oordoppen zouden komen, misschien moet ik ze nu toch ook maar is aanschaffen haha.

 4. 5 juni 2015 / 23:27

  Dat klinkt echt goed! Mijn vriend heeft toevallig laatst ook oordoppen gekocht.

 5. 6 juni 2015 / 20:35

  Ik was ook bij Ariana Grande en had ook van die oordoppen gehaald, want het geluid was echt heel hard. Wij zaten ook echt heel dicht bij de boxen. En zeker toen ze met die mimu gloves (?) ging ‘zingen’, was het echt heel fijn om die doppen in te hebben. Haalt net dat schelle eraf.

  • 6 juni 2015 / 20:45

   Ja klopt inderdaad! Als je de oordoppen er dan even uit haalt hoor je hoe goed het eigenlijk werkt. Verstandig dat je ook oordoppen hebt gekocht!

 6. 7 juni 2015 / 17:13

  Hebzelf een tijdje terug ook voor een concert oordopjes gehaald, super fijn! Concerten zijn super gaaf maar een beschadigd gehoor iets minder, haha 🙂

 7. 17 november 2015 / 18:00

  Ik vind dit niet alleen een leuke tip maar ook noodzakelijk. Ik gebruik de plugs al een tijdje en nu suizen mijn oren niet na het stappen. Om je oren te redden tegen alle harde muziek, moet jij jezelf beschermen. Bedankt dat jij dit onder de aandacht brengt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me