About

Hi en welkom op mijn website! Super leuk dat je meer over mij wilt weten. Mijn naam is Shiralee, ofwel Sjiraali. Mijn ouders hebben mijn naam dus van de aftiteling van A Neverending Story, mocht je het je afvragen. Ook is het een onwijs positief woord, want het betekent burden, super leuk. Inmiddels ben ik 26 jaar oud en valt die burden ook reuze mee. 😉

Ik hou mij vooral bezig met vegan eten, fitness, boeken lezen, films/tv kijken, beauty, fashion én creatief bezig zijn in mijn bullet journal (en waterverf en tekenen, haha). Oh, en daarnaast ben ik ook nog grafisch vormgever bij mijn eigen bedrijfje: Shiralism.

Shiralism staat zo’n beetje voor alles waar ik voor sta. Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever en ik hou er van maatschappelijke thema’s aan te kaarten, concepten dieper uit te pluizen én gewoon toffe dingen te maken.

Het is altijd al een hobby van mij geweest om mensen te vermaken en te informeren, een blog is echt een combinatie van alles, en zo kan ik ook lekker bezig zijn met het leren van fotografie en het door blijven ontwikkelen van mijzelf. Ik hoop dat ik jou, als lezer, kan vermaken en informeren met mijn blogposts!

Veel (lees)plezier!

Love, Shiralee