Striped red pants

Red striped pants

Red striped pants zijn hot. En ze zitten ook nog eens lekker! Vandaag combineer ik de broek met een witte blouse, een zwarte colbert, zilveren slavenarmband, een een paar witte sneakers en natuurlijk: (mijn eerste) rode lipstick!

De broek kwam ik tegen bij Costes in Zaandam. Die is vrij nieuw, echt een mooie winkel! Zelf kwam ik er eigenlijk nooit in Amsterdam, maar sinds hij in Zaandam zit kom ik er regelmatig. De blouse komt er ook vandaan. Ik ben al zo lang op zoek naar een lekker zittende blouse mét een zakje aan de voorkant, haha, en score!

Striped red pants

Striped red pants

Witte blouse

Een witte blouse is echt een must in je kledingkast. Je kan er echt eindeloos mee combineren, op een spijkerbroek, een rok, wat dan ook. De broek zelf is sportief, maar door het te combineren met de witte blouse en het colbert jasje ziet het er al meer classy uit.

Striped red pants

Striped red pants

Zilveren slavenarmband

Daarnaast mocht ik ook een toffe zilveren slavenarmband ontvangen van MostertJuweliers. Zelf heb ik eigenlijk geen sieraden maar ben wel van mening dat dit echt een look compleet kan maken. Ben je zelf ook nog op zoek naar een zilveren slavenarmband of een ander sieraad? Check dan vooral even hun aanbod! Met de code ‘ShiralismFan’ krijg je 10% korting op je bestelling. Geldig t/m 31 juli 2017.

Striped red pants

OUTFIT DETAILS
Ketting – Pull & Bear
BlouseCostes
Colbert – Vila (van aantal jaar geleden)
ArmbandMostertJuweliers* (VOOR 10% KORTING GEBRUIK DE CODE ‘ShiralismFan’)
Pants – Costes
SneakersNike
Bag – George Rech

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

7 Comments

 • Reply Nicole 8 mei 2017 at 07:48

  Die broek!!!!! Ik vind hem zo leuk. Echt een hele gave outfit!

  • Reply Shiralee 13 mei 2017 at 09:54

   Haha, thanks! Hij zit ook onwijs lekker. 😉

 • Reply Rachel 8 mei 2017 at 13:00

  Wat tof die broek zo op die manier, ziet er goed uit

 • Reply Manon 8 mei 2017 at 20:02

  Ziet er heel gaaf uit zo

 • Reply leoniae 11 mei 2017 at 19:59

  Prachtige outfit, staat je goed!
  Xoxo, leoniae

 • Reply Michael Kors Rose Gold MK5128 watch | Shiralism 12 juni 2017 at 07:01

  […] en zeggen dat ik nooit zo’n duur accessoire zou kopen. Dat is nog steeds waar, want door mijn samenwerking met Mostert Juweliers mocht ik een sieraad uitzoeken met 40% korting. Al gauw was duidelijk, toen ik de Michael Kors […]

 • Leave a Reply