Simpele aardbei/bosvruchten smoothie

Na maandenlang wachten is het zo ver, ik zit (nog samen met mijn ouders) in onze nieuwe woning! En met smart zat ik te wachten om deze smoothie met jullie te delen die mijn broer altijd bij hem thuis maakt. Om de suikers hoef je het niet te doen, want, roeryoghurt met honing… – maar lekker is het zeker. Oh, en makkelijk.

Het is eigenlijk zó makkelijk dat je het bijna lui kan noemen. Het enige wat je nodig hebt zijn 2 pakken roeryoghurt en 2 pakken diepvriesfruit. Dit samen meng je in een grote blender en klaar. Je hoeft dus niet nog je hele keuken schoon te maken na het wassen en wat kleiner snijden van de groenten en fruit.

bosvruchtensmoothie-001

Van dit recept maak ik ongeveer 5 van de bovenstaande glazen.

Ik heb alles bij Albert Heijn gekocht. Het diepvriesfruit bevat 250g. Ik weet dat Lidl ook diepvriesfruit verkoopt maar in grotere hoeveelheden, en dan wordt het al gauw te zoet; dus als je het van Lidl haalt – iets minder er van in doen! (;

bosvruchtensmoothie-002

Wat heb je nodig?
– 1 pak Roeryoghurt
– 1 pak Almhof Roomyoghurt walnoot-Griekse honing
– 1 half pak diepvriesfruit Aardbeien
– 1 half pak diepvriesfruit Zomerfruit
– paar ijsklontjes (optioneel)

Zorg er voor dat je beide roeryoghurt op de bodem van de blender verdeeld. Daarbovenop doe je het diepvriesfruit en eventueel wat ijsklontjes. Diepvriesfruit doe je bovenop de yoghurt anders heb je kans dat de blender het niet goed kan mengen (ik spreek uit ervaring, haha).

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments

 • Reply Elles 29 augustus 2016 at 07:46

  Wauw, wat simpel, super fijn! Misschien ga ik dit wel een keer maken want het doet er zo lekker uit!
  Liefs,
  Elles

 • Reply Dascha 29 augustus 2016 at 09:00

  Oh, dit lijkt mij echt heerlijk!!

  Love,
  Dascha

 • Reply Mariëlleh 29 augustus 2016 at 09:18

  Mmm ik doe het veel te weinig, maar ik vind het altijd lekker!

 • Reply Nesrin 29 augustus 2016 at 14:18

  Yum! Lijkt mij heerlijk. Ik maak het nooit met ijsklontjes maar crushed ice erin lijkt mij wel ontzettend lekker.

 • Reply Jonna@Burgertrutjes 30 augustus 2016 at 19:47

  Ik maak dit heel vaak! Love it!

 • Reply Evelien 6 september 2016 at 14:40

  Heerlijk, snel eens maken met yoghurt! Ik gebruik namelijk wel altijd diepvriesfruit, maar dan met banaan en sinaasappel.

 • Leave a Reply