Mascarpone recept

Fusilli pasta met mascarpone, spinazie en vega spekreepjes

Vandaag weer een makkelijke maaltijd! Fusilli pasta met mascarpone, spinazie en vegetarische spekreepjes! Natuurlijk ook te vervangen door echte spekreepjes…

Mascarpone recept

Yummmmm….

Mascarpone recept

Hoofdgerecht – 4 personen

Ingrediënten

– 3 middelgrote uien, fijngesneden
– 4 tenen knoflook, fijngeperst
– 500g diepvries bladspinazie
– 250g mascarpone
– fusilli pasta
– vegetarische spekblokjes
– zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

1. Kook de fusilli volgens verpakking gaar. Zelf heb ik een half pak gebruikt maar dit is altijd op gevoel!
3. Fruit de ui in een aparte, hoge of hapjespan samen met de knoflook.
4. Wanneer de ui is gefruit is het tijd om de spekreepjes erbij te doen. Even goed laten doorbakken.
5. Diepvriesspinazie erbij en laten slinken.
6. Voeg de mascarpone toe en zout + peper naar smaak.
7. Wanneer de fusilli gaar is, even afgieten en door het geheel roeren.

Zo gezegd, zo gedaan. En smullen maar! Eetsmakelijk!

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments

  • Reply Rachel 28 november 2016 at 15:12

    wauw het ziet er heerlijk uit zeg!

  • Reply Nesrin 29 november 2016 at 11:27

    Het ziet er heerlijk uit. Ik eet vrijwel nooit varkensvlees maar ik vind spekreepjes wel lekker 😉 Dus ook voor de niet-vegetariër zijn de vegetarische spekblokjes een uitkomst.

  • Reply Elles 30 november 2016 at 19:58

    Nomnomnom, dat ziet er ontzettend lekker uit! Leuke foto’s heb je gemaakt!
    Liefs,
    Elles

  • Reply marleen@burgertrutjes 1 december 2016 at 15:50

    Oooh lekker zeg. Ziet er heerlijk uit. Ik ben geen fan van spinazie dus die zou ik vervangen 🙂

  • Reply Veerle 2 december 2016 at 23:39

    Mmm, ziet er goed uit!

  • Reply Charel 10 december 2016 at 13:59

    Ziet er heerlijk uit!

  • Leave a Reply