Outfit of the day | Neon, show me your light

Op het moment dat ik dit schrijf is het 25 april en had totaal geen bedoeling om überhaupt outfitfoto’s te gaan maken. Vandaag ging ik naar de open dag van de Fotovakschool en heb hier veel informatie op gedaan over de deeltijdopleidingen die zij bieden en of het goed en realistisch aansluit bij mijn huidige grafische opleiding en ambities (wat gelukkig het geval is).

outfitri_2 outfitri_3

Volgend jaar moet ik stage lopen en ik wil liever een stagebedrijf die mij toekomstgericht meer kan bieden. Begrijp me niet verkeerd, ik houd er van om posters en alles te maken maar ik wil meer. Zóveel meer in de brede (media) zin van het woord. Hier zal ik later wel een wat uitgebreider artikel over schrijven want dit blijft tenslotte een outfitpost, haha.

Goed…

Deze broek komt bij Pieces vandaan en wauw, wat zit die lekker zeg. Sluit echt heel mooi aan en je voelt ze bijna niet zitten (oké niet helemaal letterlijk maar, je snapt me vast wel). Ik heb inmiddels al 3 broeken van Pieces verzameld en ze zijn allemaal high-waisted. Kan het iedereen zeker aanraden.

Ik ben trouwens ontzettend slecht in het bedenken van een titel als het om outfitposts gaat. Kennen jullie dit probleem?!

Top River Island
Broek Pieces
Shoes Nike Air Max

9 Comments

 • Reply anna 26 april 2015 at 09:40

  Wat een gaaf shirtje!

 • Reply Anne-Marèl 26 april 2015 at 10:12

  Staat je mooi meis! Fijn dat de open dag je beviel en begrijpelijk dat je meer wil, je kan ook meer 🙂
  Enjoy your sunday x

 • Reply Sas 26 april 2015 at 12:01

  Wat een leuke foto’s! Ik vind je top erg tof!

 • Reply bymarlayne 26 april 2015 at 14:11

  Wat een leuke outfit!

 • Reply Kim 26 april 2015 at 14:49

  Die broek is mooi zeg! En ik ben benieuwd naar je artikel met de uitleg van stage!

 • Reply Iris Larisa 28 april 2015 at 18:41

  Mooie outfit met dat neon! En love je haar! X

 • Reply Lesley 28 april 2015 at 19:05

  Haha het bedenken van een titel bij een outfit post is ook echt niet mijn goede kant 😉 Ik ben zelf dol op high waisted staat je erg goed ook!

  • Reply Shiralee 28 april 2015 at 22:59

   Ja stom is dat hé! Dankjewel. <3

  Leave a Reply