Outfit of the day | Laced top

Hi allemaal! Vandaag was ik bij een heel vet industrie terrein ergens in Zaandam, waar ik echt even los gegaan ben met die camera. Ik vind het zo ongemakkelijk en gemakkelijk tegelijkertijd voor de camera… of laat ik het anders zeggen: ik merk dat ik veel meer kan en wil maar ik nog niet echt durf. Maar, ik ben iemand die shit voor elkaar wilt krijgen dus ik dacht bij mijzelf, let’s do this en toen zijn er wel een paar aardige foto’s uitgerold. En wat trouwens ook wel gezegd mag worden is dat er niemand om mij heen was, dat maakt het toch wat makkelijker, haha. Mensen kijken altijd zo gek als je zo aan het poseren bent voor de camera! Maar goed, mijn goal voor nu is echt om losser te worden voor de camera, want ik vind het zo leuk en ik wil ook echt kwaliteit leveren! Nou, genoeg gepraat, hier zijn mijn foto’s.

ootdlaceitup_3
ootdlaceitup_2
ootdlaceitup_7
ootdlaceitup_4
ootdlaceitup_5

Top | Subdued
Rok | Only
Shoes | H&M

Oiiii. Die laatste foto vind ik zo vet, mijn gezicht is misschien niet echt scherp maar eigenlijk vind ik dat ook wel weer cool. Positief zijn over jezelf, moeilijk, maar dit zouden wij eigenlijk vaker moeten doen, haha.

Oh ja, over mijn outfit gesproken (dit blijft tenslotte een outfit post) was die erg simpel. Voor een maandagochtend als je niet zo veel zin hebt maar er toch wel leuk uit wil zien-simpel. Van de voorkant is het een effen t-shirt maar zodra je je omdraait zie je dat het een mooie lace achterkant heeft. Dit vind ik echt heel tof als je je haren in een hoge staart of vlecht draagt, dan komt de top beter tot zijn recht! Wat vinden jullie van mijn outfit en van mijn foto’s? Misschien hebben jullie nog wel tips voor mij? Ik hoor het allemaal graag!

6 Comments

 • Reply Nesrin 21 september 2015 at 12:19

  Wat een mooie foto’s, jouw outfit en look past helemaal bij de locatie.

  • Reply Shiralee 24 september 2015 at 07:57

   Thanks! Leuk om te horen hihi

 • Reply Lisa 22 september 2015 at 16:23

  Wat een ontzettend gave locatie wauw!! Maar je outfit is ook erg leuk <3

  • Reply Shiralee 24 september 2015 at 07:57

   Vet he! We zouden er sowieso al heen gaan om random foto’s te maken dus dit was even mooi mee genomen, haha! Die sfeer die er ook hangt… dankjewel btw!

 • Reply kim 22 september 2015 at 19:42

  Ik wil even zeggen dat ik de foto’s en locatie echt prachtig vind! En de outfit ook! <3

  • Reply Shiralee 24 september 2015 at 07:56

   Ahhw dankjewel meid! 🙂

  Leave a Reply