Outfit of the day | Floral dress

Yay zon! Yay jurkjes-zonder-panty’s weer! Yay sandaaltjes! Gewoon yay!

ootdhollfloral_1
ootdhollfloral_2
ootdhollfloral_3
ootdhollfloral_4
Jurk 
Hollister | Sandalen Cellini | Zonnebril eBay

Toen ik voor het eerst met een vriendin in Maastricht was, was dit gelijk mijn eerste keer in Hollister. Toendertijd was het winter, en gaf ik minder veel geld uit voor een kledingstuk – maar dit item, it’s where it all started! Goed, ik moest en zal dit jurkje hebben, maar in Maastricht durfde ik het niet te kopen (hoe dan?!). Eenmaal thuis wist ik: hier heb ik spijt van, maar, Thank God for the Internet! My first ever Hollister dress, en ik ben er nog zó blij mee, en de kwaliteit is zó zó goed ik weet zeker dat dit item jarenlang mooi blijft!

Wat vinden jullie van Hollister?

6 Comments

 • Reply Anne-Marèl 7 augustus 2015 at 08:21

  Wauw, staat je echt mooi! 🙂

 • Reply Dina 7 augustus 2015 at 09:06

  Wauw, dat jurkje is echt prachtig. Het staat je heel mooi! Lang leve internet en webshops inderdaad. 😀

 • Reply Lesley 7 augustus 2015 at 10:45

  Prachtige jurk met een hele mooie achtergrond! Inderdaad een jurk voor het leven!

 • Reply Jen 7 augustus 2015 at 17:10

  Wat een schattig jurkje, het staat je prachtig …

 • Reply Floor 8 augustus 2015 at 12:23

  Wat een onwijs leuke jurk! Staat je echt leuk 🙂

 • Reply Sharon 8 augustus 2015 at 20:50

  Hij is heeel leuk!!

 • Leave a Reply