NYX Taupe

NYX Taupe (+ waar ik het heb gekocht)

Contouren is eigenlijk helemaal niet zo eng als het lijkt. Vaak als ik aan contour denk, denk ik meteen aan de Kim Kardashian en perfecte Instagram & YouTube looks, maar het kan ook heel natuurlijk met deze blush van NYX namelijk: Taupe.

Toen ik mij meer ging verdiepen in het fenomeen ‘contouren’ was NYX Taupe allang niet meer te koop in Nederland. Balen. Gelukkig hebben we daar Amazon.de en mijn Skrill prepaid creditcard. Tot mijn grote verbazing zie ik, bij het schrijven van dit artikel, dat NYX Taupe zelfs niet meer naar Nederland wordt geshipped via Amazon. Nog meer balen.

Maar er is nóg een mogelijkheid om NYX Taupe te bestellen, namelijk via Shipito. Bij Shipito krijg je een Amerikaans adres, waardoor je makkelijk van Amerikaanse webshops kunt bestellen die eigenlijk niet naar het buitenland verzenden. In dit handige artikel van Mariska kom je hier wat meer over te weten.

NYX Taupe

NYX Taupe dus. Deze kleur is écht een perfecte contourkleur voor de lichte huidjes onder ons. Het heeft een koele ondertoon, waardoor je makkelijk het effect van een schaduw kan creëren én is perfect van kleur waardoor het geen ‘overkill’ geeft.

 

 

Hier kan je goed het resultaat zien. Bij mij is het voordeel dat je mijn ‘natuurlijke contourlijn’ al goed kunt zien, maar met een beetje NYX Taupe wordt dit nóg beter benadrukt. Me likey. Ik draag hier alleen foundation, concealer en NYX Taupe als contour. Zoals je ziet hoeft het helemaal niet onnatuurlijk te zijn!

NYX Taupe

Ik ben echt ontzettend blij dat ik deze poeder heb weten te bemachtigen! Hij is cheap, blijft mooi zitten, is gepigmenteerd, natuurlijk én blend mooi uit.

Gebruiken jullie ook een contourpoeder? Zo ja, welke?

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

9 Comments

 • Reply Astrid 30 juni 2016 at 21:15

  Wat een mooie poeder! Mooi resultaat. En cool dat je de foto zo kunt sliden 🙂

 • Reply LA DOLCE EVITA 1 juli 2016 at 11:59

  Helaas is dit kleurtje niet geschikt voor mijn huidskleur. Toffe before and after foto!

 • Reply Nicole 1 juli 2016 at 17:02

  Ik wil deze ook al zo lang! Echt balen dat ie hier niet meer te verkrijgen is. Het is zo een mooi product!

 • Reply Nesrin 2 juli 2016 at 15:37

  Nais! Mooi product en prachtige foto’s weer, duidelijk zo een before en after foto.

 • Reply anna 2 juli 2016 at 22:46

  Wauw, wat een mooi resultaat! Prachtig bij je huid. Voor mij is het te licht 🙁

 • Reply Eva 3 juli 2016 at 17:26

  Taupe wil ik ook nog een keer!
  En wat heb je dat mooi gedaan met die slider!!

 • Reply Nieuwe contourkwast - Real Techniques Expert Face Brush | Shiralism 11 juli 2016 at 07:03

  […] contour gebruik ik altijd de NYX blush in Taupe, deze heb ik via Amazon.de gekocht. Deze blush heeft een koele ondertoon, perfect voor het […]

 • Reply Morphe 35O full face "Back to school / work" look ♥ | Shiralism 24 september 2016 at 15:58

  […] Touch Primer Urban Decay Naked Skin foundation 0.5 Urban Decay Naked Skin concealer in Fair Neutral NYX Taupe BECCA x Jaclyn Hill blush in Pamplemousse BECCA x Jaclyn Hill highlighter in Champagne Pop Laura […]

 • Reply Anastasia Beverly Hills Glow Kit - Moon Child | Shiralism 9 juli 2017 at 11:55

  […] Het palette is (tijdelijk ?) verkrijgbaar bij Sephora.fr voor €47,- excl. shipping voor €13,90 óf voor $40 dollar via de officiële website. Hierbij kan je gebruik maken van Shipito. […]

 • Leave a Reply