MAC Fanfare en Faux

New in | MAC Faux en Fanfare

Yaaaay! Het is eindelijk zo ver, mijn eerste MAC lipsticks! Daar kan natuurlijk Faux niet van ontbreken.

MAC Fanfare en Faux swatch

De kleuren die ik in mijn bezit heb zijn nu Fanfare en Faux. Tot nu toe heb ik alleen maar lipsticks van Catrice/Essence/Hema, natuurlijk niks mis mee, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het wel merk wanneer ik het product van MAC op mijn lippen smeer. Het voelt zachter aan, romiger, ik weet het niet, anders in ieder geval, en mijn lippen drogen minder snel uit.  Dat mag ook wel, want het prijsverschil is ook duidelijk aanwezig.

MAC Fanfare swatch

De eerste lipstick die ik heb gekocht is Fanfare. Dit is een Cremesheen lipstick en zou een medium tot maximale dekking geven en heeft een glanzende finish. De kleur vind ik heel erg mooi en zacht roze, heel subtiel! Verder smeert de lipstick romig en goed uit. Over het algemeen blijft de lipstick lang zitten maar na een maaltijd moet je deze wel weer bijwerken.

MAC Faux swatch

Faux! Yayhoo! De swatches die ik zie bij andere bloggers van Faux, och, zo mooi. Ik kreeg het maar niet uit mijn hoofd dus moest en zal dit mijn eerste MAC lipstick ooit worden.

Het resultaat is zo mooi! De Faux lipstick heeft een Satin finish. In tegenstelling tot de Fanfare zie je dus dat deze lipstick mat uitsmeert over mijn lippen en het resultaat vind ik echt meer dan mooi. Ook deze lipstick smeert romig en goed uit maar moet je wel weer bijwerken na een maaltijd.

Beide lipsticks kosten €19,- en zijn te koop bij de MAC counters in de BijenkorfDouglas en/of in de MAC Pro store.

16 Comments

 • Reply Iris | Todayslipstick 1 juni 2015 at 09:03

  Allebei zijn het prachtige lipsticks, veel plezier ermee!
  Liefs, Iris

 • Reply Danielle 1 juni 2015 at 11:27

  Beide zijn het mooie lipsticks! Faux vind ik je het mooiste staan!

 • Reply anna 1 juni 2015 at 11:49

  Ah wauw, wat zijn ze mooi! Zeker hun geld waard. Toevallig schreef ik zaterdag een artikel over de dupe van Mac Faux.

  • Reply Shiralee 1 juni 2015 at 16:53

   Wat leuk! Ik zal meteen even kijken 🙂

 • Reply Wies | Nature is Happiness 1 juni 2015 at 11:54

  Hele mooie lipsticks! Zelf ben ik ook helemaal fan van faux, ik draag ‘m regelmatig!

  • Reply Shiralee 1 juni 2015 at 16:53

   Ja hé, hij past ook zo mooi overal bij!

 • Reply Nesrin 1 juni 2015 at 15:03

  Mooie lipstickjes ik vind Faux jou erg mooi staan. Enjoy!!

  • Reply Shiralee 1 juni 2015 at 16:54

   Dankjewel! Ben er ook heel heel heel erg blij mee. 😀

 • Reply Margo 1 juni 2015 at 15:05

  Mooie kleuren heb je uitgekozen, ze staan je allebei erg goed!

 • Reply Nicole 2 juni 2015 at 15:56

  Het zijn allebei echt prachtige kleuren die je enorm goed staan! Ik vind fanfare wel net ietsjes mooier.

 • Reply Dina 2 juni 2015 at 23:45

  Wauw, wat heb je er mooie foto’s bij gemaakt!

 • Reply Iris Larisa 3 juni 2015 at 14:13

  Haha fijn he MAC’s toevoegen aan je stash! Het wordt alleen echt heel snel een verslaving.. Ik heb Faux ook een poosje geleden gekocht, erg blij mee! Ik vind Fanfare ook super mooi bij je staan 🙂 X

 • Reply Jennifer | JenniferZ 3 juni 2015 at 18:18

  Mooie kleur, maar ik zou het zelf nooit zonder lipliner dragen want met komt de kleur wat beter uit 🙂

 • Reply kim 3 juni 2015 at 19:17

  Beide zijn erg mooi! Ik ben momenteel super fan van Faux!

 • Reply bymarlayne 3 juni 2015 at 19:35

  Wat een mooie lipsticks zeg! Ze staan je echt prachtig <3 Faux is mijn favoriet!

 • Reply Florentine 4 juni 2015 at 10:43

  Wauw!! Faux zou ik ook wel heel graag willen :))

 • Leave a Reply