MUA Undressed look

Toen ik naar Maastricht ging en als gelukkige vogel het laatste MUA Undressed palette uit het schap haalde sprong ik een gat in de lucht. Ik had dit palette al zo lang op het oog vanwege de prijs en kwaliteit verhouding. Ik deel vandaag bovenstaande look met jullie! Vergeet alleen niet je foundation van je lippen te halen, haha.

UND2v3

Deze kleuren heb ik gebruikt. Vergeet als eerste geen oogschaduwprimer aan te brengen op de oogleden. Ikzelf heb de Essence All About Matt primer gebruikt (dit vond ik een drama op mijn gezicht dus maak deze nu op op mijn oogleden en wenkbrauwen). Op onderstaande foto gebruik ik de 1e kleur in mijn binnenste ooghoeken en wenkbrauwbot en nummer 2 heb ik aangebracht tot 1/3 van mijn bewegend ooglid.

UND3v3

Kleur 3 heb ik over de rest van het bewegend ooglid en iets erboven aangebracht en kleur 4  voornamelijk bij de crease.

UND4v3

Nummer 5 heb ik ook in de crease aangebracht en nog aan de buitenste hoek van het bewegend ooglid. Ook heb ik het een beetje doorgetrokken als eyeliner zoals je op onderstaand foto goed kunt zien. Ook heb ik nummer 5 nog een beetje aan de onderkant van mijn oog aangebracht tot ongeveer over mijn pupil.

UND5v3

De harde randen heb ik weggeblend en ik ben verder nog aan de gang gegaan met een bruine oogpotlood van Estée Lauder (Automatic Eye Pencil) op de bovenste wimperrand dat ik een beetje vervaagd heb, en ook nog op de boven- en onderste waterlijn.

UND6v3

UND7v3

Dit is het eindresultaat! Ik ben benieuwd wat jullie van deze look vinden en of jullie deze zelf ook nog eens na zouden willen maken.

Verder draag ik op mijn gezicht:
– Collection concealer
– Revlon ColorStay foundation 150 Buff
– The Body Shop Honey Bronze powder in 02
– MAC blush Warm Soul
– Catrice wenkbrauwpoeder
– Yves Rocher Sexy Pulp mascara
– Estée Lauder Automatic Eye Pencil Duo
– Essence All About Matt fixing compact powder

10 Comments

 • Reply anna 23 april 2015 at 12:40

  Wat een prachtige, naturelle look! <3
  anna onlangs geplaatst…REVIEW | NYC BIG BOLD MASCARAMy Profile

 • Reply Dina 23 april 2015 at 20:40

  Wat ben je mooi en wat is de look goed gelukt!
  Dina onlangs geplaatst…Unfinished Business: foto’s inplakkenMy Profile

 • Reply alexa 24 april 2015 at 10:05

  ziet er goed uit alleen vind de pigmentatie iets wat tegenvallen!
  alexa onlangs geplaatst…Outfit voor koningsdagMy Profile

 • Reply bymarlayne 24 april 2015 at 11:26

  Mooie ooglook heb je gemaakt!
  bymarlayne onlangs geplaatst…Make-up & KletsenMy Profile

 • Reply Kim 24 april 2015 at 22:14

  Mooie, intense look! Staat je prachtig! <3

 • Reply Delphine 24 april 2015 at 22:29

  Je hebt supermooie ogen! Ideaal met deze kleurtjes.
  Delphine onlangs geplaatst…Wat vinden jullie in mijn douche #2 – Opruimeditie aprilMy Profile

 • Reply Lian 25 april 2015 at 07:44

  Ziet er mooi uit Shir!

 • Reply Lesley 28 april 2015 at 19:06

  Ik heb dit pallet ook het is echt mijn favoriet! Je hebt er een mooie look mee gemaakt met de kleurtjes die ik zelf ook het vaakst gebruik 😀
  Lesley onlangs geplaatst…Wonen bij het bos & outfit postMy Profile

 • Leave a Reply