Maria Nila Palett Colour Refresh

Hai iedereen! Vandaag deel ik mijn eerste YouTube video met jullie. Mijn main focus ligt nogsteeds bij mijn blog, maar ik merkte dat ik soms dingen wou overbrengen dat makkelijker gaat via film – dus bij deze. Even een side note: er was iets niet helemaal goed gegaan met het licht, mijn excuses daarvoor – ik hoop dat jullie het evengoed wel een leuke en leerzame video vinden.

Ik was op zoek naar een product dat mijn haar weer een opfrisser zou geven omdat mijn haar in de zomer een stuk lichter is dan normaal. Enige probleem is alleen dat ik het niet chemisch wil verven en dat ik geen uitgroei wil, iets wat in ieder geval niet permanent blijft want ik ben verder wel tevreden over mijn eigen haarkleur! Soms wil je alleen even iets anders.
Toen kwam ik weer in contact met een oud-klasgenoot van mij, Kelsay, en zijn wij op het idee gekomen om hier een filmpje van te maken. Zij is helemaal fan van de producten van Maria Nila en heeft bij mij de Colour Refresh treatment gedaan.

Maria Nila Colour Refresh

Maria Nila is een Zweeds merk met allerlei verschillende haarproducten waaronder de Colour Refresh daar een van is. Het is als het ware een verzorgend masker die de haarkleur eenvoudig en snel weet op te frissen maar ook de mogelijkheid biedt om een nieuwe kleur aan te brengen. In de video bovenaan deze post laat Kelsay zien hoe ze dit bij mij aanbrengt!

Gebruiksaanwijzing
Was het haar eest met shampoo en breng daarna de Maria Nila Colour Refresh in de gewenste kleur aan. Laat dit minimaal 3 tot 10 minuten inwerken. Hoe langer de inwerktijd, hoe dieper de kleur.

Maria Nila belooft dat deze haarkleuring bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is daarom ook vrij van SLS, parabenen en sulfaten en na zo’n 4 tot 10 wasbeurten was je het er weer uit! Dat klinkt ideaal. Oh, en ze hebben het ook nog in allerlei verschillende kleuren.

MariaNilaColourRefresh2Links: before, Rechts: after

Ik moet zeggen dat ik met het resultaat echt enorm blij ben! Mijn haar is dieper rood van kleur en ik vind het echt super tof, ik ga dit sowieso vaker toen, thanks Kels!

Het enige wat ik er nog bij moet vertellen is dat het na het wassen van je haren het afgeeft op een lichte handdoek, maar dat is vrijwel logisch als je het er gemakkelijk weer uit kunt wassen.

Maria Nila Colour Refresh

White Mix, Azure, Pearl Silver, Vivid Violet, Pink Pop, Bright Red, Golden Blonde, Sand, Bright Copper, Brown Hazel, Autum Red, Cacao Intense, Black

Bij Hair Coupes in Wormerveer kan je al een Colour Refresh behandeling krijgen vanaf €14,95. Ze verkopen de producten ook los in 13 verschillende (bovengenoemde) kleuren. Mocht je niet in de buurt wonen kan je altijd contact opnemen met info@haircoupes.nl voor vragen en bestellingen.


*In samenwerking met Hair Coupes 

12 Comments

 • Reply Lian 5 september 2015 at 16:40

  Heel erg mooi!!

 • Reply Jen 5 september 2015 at 17:10

  Wat een mooi product , ik ga het zeker proberen , het staat je heel mooi Shiralee , dat heb Kelsy goed gedaan bij je . Top …..

 • Reply kim 5 september 2015 at 18:01

  Wat mooi! En je doet het echt goed voor de camera. 😀

  • Reply Shiralee 6 september 2015 at 09:12

   Wat leuk om te horen, dankjewel! Ik vond het al zo spannend om online te zetten, haha

 • Reply Lilia | Lily Like 6 september 2015 at 10:42

  Prachtig zeg, het resultaat is echt super! xo

  • Reply Shiralee 6 september 2015 at 18:32

   Thanks! Ik ben er ook super blij mee! x

 • Reply Nesrin 6 september 2015 at 16:34

  Heel mooi en wat heb jij mooi haar zeg. Het resultaat vind ik erg gaaf. Heel leuk dat je dit in videovorm hebt gedaan.

  • Reply Shiralee 6 september 2015 at 18:32

   Naww thanks <3 super leuk om te horen, hihi!

 • Reply FACE OF THE DAY | Grape glitter | Shiralism 15 februari 2017 at 07:05

  […] haren! Thanks to Kelsay van Hair Coupes. Ik ben er echt zo ontzettend blij mee! Eerder heb ik al de Bright Copper variant gehad (ook onwijs mooi, moet ik alleen nog goede foto’s van maken want ik heb […]

 • Reply Haarkleur onderhouden met Maria Nila Colour Refresh | Shiralism 4 maart 2017 at 18:46

  […] tijd geleden maakte ik kennis met Maria Nila Colour Refresh. Dit is een haarmasker met kleurpigment. En het leuke eraan is: je wast het er gewoon weer uit! […]

 • Leave a Reply